Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Kreetalle edullisia matkoja tarjouksessa. Palmupäivien Kreetan lomatarjoukset alk. 329 euroa

Kreetan matkatarjoukset

Kreeta on aina yhtä ihana, nyt lisäksi edullinen!

Palmupaivat 2014, Lomamatkat

Monipuolinen Kreeta on suomalaistenkin mielestä yksi Välimeren alueen suosituimmista lomakohteista. Hiekkarantoja, turkoosia merta, korkeaa vuoristoa ja syviä rotkoja, Kreetalla on kaikki.

Kreeta, Välimeren suosituin lomasaari

Ihanan Kreetan lomasaaren ja historiallisen ympäristön yhdistelmä jaksaa viehättää vuodesta toiseen. Leuto pohjoistuuli viilentää mukavasti kuumimpaan keskikesän aikaan ja kun miettii, että eteläinen Kreeta on samalla leveysasteella kuin Marokko, niin vähän tuuletusta tarvitaankin. Ja rantoihin voi myös olla tyytyväinen.

Juuri tällä hetkellä vielä vapaina olevia tarjousmatkoja seuraaviin hotelleihin:

Huoneistohotelli Pella Steve I
Agii Apostolin puiston ja hiekkarantojen tuntumassa sijaitseva pieni huoneistohotelli. Hotelli sopii pariskunnille ja perheille, jotka pitävät omatoimisesta lomailusta. Alueella on hyvät ulkoilumahdollisuudet niin aikuisille kuin lapsillekin. Palvelut (kauppoja, apteekki, pankkiautomaatti, kahvila) on kävelyetäisyydellä. Paikallisbussi liikennöi alueelta Hanian keskustaan noin 20 minuutin välein.

Lähdöt:

 • 5.6. 329 € (norm. 649 €)
 • 12.6. 349 € (norm. 649 €)
 • 7.8. 329 € (norm. 669 €)
 • 21.8. 329 € (norm. 639 €)

Hotelli Marina Sands
Marina Sands on perheen ylläpitämä hotelli Agia Marinan rannalla. Hyvä sijainti Agia Marinan ja Plataniaksen rajalla, jolloin voi hyödyntää molempien kylien palveluita; kylät ovat kävelymatkan päässä. Hotelli koostuu useammasta pienestä rakennuksesta. Suurissa saviruukuissa on kauniita kukkia ja erilaisia palmuja. Hotellin viihtyisässä ilmapiirissä on helppoa lomailla ja rentoutua. Hotelli soveltuu parhaiten nuorille ja nuorenmielisille.

Lähdöt:

 • 7.8. 369 € (norm. 719 €)
 • 14.8. 369 € (norm. 689 €)

Huoneistohotelli Olympic Suites
Olympic Suites sijaitsee erinomaisella paikalla Rethymnonin rantakadun varrella. Uimaranta on kadun toisella puolella. Rantakatua pitkin on mukava kävellä Rethymnonin keskustaan. Rantakadulla saattaa ajoittain olla vilkasta liikennettä. Lähellä on pieniä liikkeitä ja ravintoloita sekä joitakin baareja. Hotellin yleiset tilat on sisustettu moderniin tyyliin. Hotelli sopii pariskunnille ja isompien lasten kanssa matkustaville perheille.

Lähdöt:

 • 7.8. 389 € (norm. 729 €)
 • 14.8. 389 € (norm. 699 €)
 • 21.8. 389 € (norm. 699 €)

Hotelli Libyan Princess
Tyylikäs ja harmonisin värein sisustettu moderni hotelli, joka sijaitsee Paleohoran kylän keskustan tuntumassa. Harkitut yksityiskohdat luovat rauhallisen ja miellyttävän tunnelman. Lähin ranta on pikkukiviranta ja hiekkarannalle on matkaa 800 metriä. Hotelli sopii kaikille, jotka arvostavat tasokasta majoitusta ja hotellin monipuolisia palveluja.

Lähdöt:

 • 7.8. 549 € (norm. 959 €)
 • 21.8. 549 € (norm. 949 €)

Kreetan saarella on kuusi yli tuhatmetristä vuorenhuippua, kolmetuhatta luolaa ja kolmekymmentä miljoonaa oliivipuuta. Kreeta on suuri ja monikasvoinen, ja kreetalaiset ovat syystäkin ylpeitä historiastaan ja kulttuuristaan. Kreeta on lomakohde jossa, jos vain suinkin mahdollista, kannattaa ehdottomasti vuokrata auto ja lähteä tutustumaan Kreetan eri osiin.

Katso yhä vapaana olevat Kreetan tarjouskohteet »

Tarjoukset ovat voimassa 13.4.2014 asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Tarjoushintoja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin ja ne koskevat vain uusia varauksia. Tarjoushinnat ovat per henkilö majoituttaessa kahden hengen huoneessa. Paikkoja on rajoitettu määrä.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *