Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Kreikka tarjoaa ensi kesänä kaikkea tätä ja paljon enemmän. Tutustu kesän Kreikan matkoihin.

Kesän matkat Kreikkaan

Lähde kesällä lomalle Kreikkaan! Parhaat ja lämpimimmät matka-kuukaudet Kreikan lomaan ovat toukokuusta syyskuuhun.

Kreikka on kaikkea sinikupolisista kirkoista värikkäänä räiskyviin kyliin ja loputtomiin uusiin ja historiallisiin nähtävyyksiin ja kohteisiin. Kreikka on koti joillekin maailman upeimmista ja hoidetuimmista arkkitehtuureista – kuten Parthenon Ateenassa.

Kreikka on myös luonut puitteet joillekin ihmiskunnan vanhimmille tarinoille ja sen antiikin kulttuuri on vaikuttanut tavalla, joka ulottuu kaikkialle myös länsimaiseen yhteiskuntaan.

Kreikkalainen-maisema-ja-Kreikan-lippu

Tutustu kesän Kreikan matkavalikoimaan »

Missään ei koe paremmin kaikkea ja ainutlaatuista Kreikkaa kuin sen suurimmalla saarella, Kreetalla. Hanian alueen kilometrien pituiset rannat, muinaisen Minoan Palatsin rauniot Knossoksessa, lähellä Heraklionia ja venetsialaiset linnoitukset Rethymnonissa.

Agia-Marina_Kreeta

Kreikka on lomailijan helmi juuri sinua varten. Antiikin raunioita, upeita rantoja, perinteisiä tavernoja ja elinvoimaisia lomakohteita. Voit olla varma, että Kreikasta löydät luonteen ja ilmapiirin juuri sinuakin varten ja tietenkin ihmisten ystävällisyyden joka on lämmin kuin paikallinen ilmasto. Kreikan saarien ja luotojen kokonaismäärä ylittää 6000 saarta.

Santorinin-upeaa-rannikkoa

Kreikka on myös kaikkialla maukkaita sekoituksia kiihkeästä yöelämästä ravintoloineen, yökerhoineen, discoteekkeineen ja tavernoineen, tuoreita meren antimia, palavaa Välimeren intohimoa ja antiikin mytologiaan.

Loma Kreikassa tarjoaa mukaansatempaavia kohteita – olitpa sitten kiinnostunut tutkimaan arkeologisia raunioita tai nauttimaan auringosta hiekkarannalla.

Kos_Mahtavat-kreikkalaiset-uimarannat

Tutustu kesän Kreikan matkavalikoimaan »

Kreikkalainen keittiö on paikallisten ja erityisesti Italiasta ja Turkista saatujen ulkomaisten vaikutteiden yhteensulautuma. Oliiviöljy on kaikkialla ja tomaatteja ja sitruunaa käytetään perikreikkalaisissa aterioissa paljon. Leipä ja viini ovat aina tarjoillan ruokapöydässä.

Jos haluat todella erityisen hyvää ruokaa, etsi paikkoja, kreikkalaisia tavernoja, joissa paikallisetsyövät. Perinteisten kreikkalaisten ruokien lisäksi, parhaat ravintolat ovat ottaneet myös entistä enemmän nykyaikaisempia, ympäri maailmaa suosittuja ruokia valikoimiinsa.

Kreikkalainen-rantataverna

Jokaisella Kreikan saarella on aivan omanlainen luonteensa, mutta yhteistä niille kaikille ovat kristallinkirkkaat vedet ja paahtava aurinko, joka paistaa lähes aina. Rannalla voit keskittyä täydelliseen rentoutumiseen tai harrastamiseen, johon on mahdollisuus lukuisten vesiurheilulajien muodossa. Voit kokeilla purjelautailua tai sukeltamista tai vaikkapa kivuta hevosen selkään ja nauttia upeasta ratsastusretkestä rantaa pitkin.

Lempeät kesäillat kuluvat parhaiten viihtyisissä ja miellyttävissä tavernoissa. Tilaa kreikkalainen salaatti, fetajuustosta, oliiveista, kurkusta, tomaatista, oliiviöljystä ja oreganosta koostuva kreikkalainen klassikko ja keskity nauttimaan.

Kreikkalainen-salaatti

Kreikka oli Apollon ensimmäinen aurinkokohde ja maa on kuulunut matkatoimiston valikoimaan Pohjoismaissa jo pitkään. Kreikasta on vuosien varrella muodostunut erittäin suosittu matkakohde, jossa käy tuhansia matkailijoita. Matkallesi on luvassa ihania päiviä kauniilla, loputtomiin jatkuvilla rannoilla, hyvää ruokaa ja antiikin kulttuuria!

Kreikan matkavalikoimista löytyy aina uusia kohteita ja raikkaita hotelleja, ja varmasti jokaisen makuun sopiva. Rennosta kreikkalaisesta tunnelmasta voi nauttia paikallisissa tavernoissa, viiniköynnösten alla laatulomaa viettäen.

Kreikka ja loma ovat lyömätön yhdistelmä. Apollomatkojen mlomamatkat Kreikkaan tarjoavat suosituimmat ja houkuttelevimmat lomakohteet ja parhaat hotellit, olitpa sitten matkalla koko perheen voimalla lasten kanssa, kaveriporukalla, yksin tai intiimisti kahden kesken.

Tutustu kesän Kreikan matkavalikoimaan »

Suosituimmat lomakohteet Kreikassa

Kreikan mantereella:
Ateena, Ateenan Riviera

Kreikan saaristossa:
Kos, Kreeta, Lefkas, Leros, Naxos, Pargan-rannikko, Rodos, Santorini, Symi ja Tilos