Kryssningar över hela världen

Boka din färja och på höstlovet reser barn för 0 kronor!

Barn reser gratis på höstlovet!

Mer skoj för pengarna på höstlovet! Barn reser gratis, åk på en spännande höstlovsresa!

Under höstlovet händer massor med skoj ombord på våra fartyg och på våra destinationer. Du har väl inte missat att den svenska kronan är starkare än på länge? Så nu får du mer för pengarna när du reser till utomlands.

Några tips ser du nedan, fler höstlovstips hittar du här»


SMC Västra Götalan arrangeras MC-kryss!


Julhandla ombord

Nu finns julens klappar och godsaker i våra butiker ombord. Passa på att handla allt du behöver till julens festlighter och köp dina julklappar! Hitta dina favoriter på www.stenalineshopping.se

Stena LineFölj med och njut av en underbar Medelhavskryssning med MSC Cruises!

Medelhavskryssning inkl. flyg

Följ med och njut av en underbar Medelhavskryssning med MSC Cruises!

Just nu kan du boka Fly & Cruise till specialpris hos BIG Travel fr. endast 7.900:- Flyg, transfer & helpension ombord ingår!

Fly & Cruise i östra Medelhavet med MSC Fantasia

MSC Cruises flaggskepp är ett mästerverk i italiensk stil. MSC Fantasia har 27 000 m2 med allmänna utrymmen: den lyxiga SPA- och relaxavdelning ”Aurea SPA”, 5 restauranger, 4 simbassänger, 12 bubbelpooler, caféer, butiker, en barnavdelning, en Formel 1 simulator och en interaktiv 4D biograf. Här blir din semester en tid av njutning, avkoppling och återhämtning.

Specialpris hos BIG Travel fr. 7.900:-
(räntefritt fr. 704:-*/månad) ord.pris 13.890:-
I priset ingår: 1 veckas kryssning inklusive flyg, transfer & helpension ombord.

Avresor med MSC Fantasia 2012
Säsong A: 5, 12 & 19 okt.
Säsong B: 1, 8, 15, 22 & 29 juni. 31 aug. 7, 14, 21 & 28 sep.
Säsong C: 6, 13, 20 & 27 juli. 3, 10, 17 & 24 aug.

See alla Medelhavet kryssningar!Segla i Karibien ombord på Star Clipper segelfartyg. Flyg från Köpenhamn eller Stockholm till St Maarten

Segla i härliga Karibien!

Segla i härliga Karibien ombord på Star Clipper – det naturliga valet för dig som vill komma nära havet och uppleva en annorlunda kryssning. Följ med och upptäck det tropiska öparadiset med vidsträckta vita sandstränder och varmt kristallklart vatten. Här är växt- och djurliv lika färgstark som den livfulla kulturen.

Segla i Karibien

DAG 1- AVRESA FRÅN SVERIGE
DAG 2 – PHILIPSBURG, ST MAARTEN
DAG 3 – NEVIS
DAG 4 – DOMINICA
DAG 5 – TERRE-DE-HAUT, ILES DES SAINTES
DAG 6 – GRANDE ANSE; GUADELOUPE
DAG 7 – ANTIGUA
DAG 8 – GUSTAVIA, ST. BARTS
DAG 9 – ANKOMST PHILIPSBURG, ST. MAARTEN – Tillbaka på St. Maarten igen efter åtta härliga dagar på Star Clipper. Er buss kommer och hämtar er för avfärd mot flygplatsen.

Star Clipper segelfartyg

Det naturliga valet för dig som vill komma nära havet och ha en annorlunda kryssning. Starclippers segelfartyg tar bara runt 200 passagerare och kan ankra i små pittoreska hamnar dit större fartyg ej tar sig.

Detta ingår:
• Flyg från Köpenhamn eller Stockholm med Air France
• 1 natt på Beach Plaza Hotel inkl frukost
• Transfer
• Del i hytt
• 7 nätter kryssningen med helpension.
• Te, kaffe och vatten under måltider
• Välkomstdrink
• Underhållning ombord
• Skatter och hamnavgifter

Läs mer och boka nu!Egypten kryssningar – Nilens uppenbarelser och kryssning i Röda havet. Boka nu och lära känna Egypten på bästa sätt

Nilen och Röda havet kryssningar

Kryssningar Egypten

Nilens uppenbarelser
8 dagar

Med Apollos kryssning Nilens uppenbarelser lär du känna Egypten på bästa sätt. På Nilens lugna vatten kan du njuta av det skiftande landskapet och den stjärnklara natthimlen. Båten lägger till nära de stora sevärdheterna. Eftermiddagarna kan du ti… Visa beskrivning

Sök pris & boka


Kryssning i Röda havet
8 dagar

Nyhet! Följ med och upplev Röda havets höjdpunkter med oss. En upplevelse som blir extra behaglig med fartyget MSC Armonia. Njut av kryssningslivets avslappnade tillvaro där ni som vill får tillfälle att kombinera vackra vyer till havs med intress… Visa beskrivning

Sök pris & bokaMedelhavskryssning från Malaga inklusive flyg. Underbara Medelhavskryssning från soliga Malaga

Medelhavskryssning inklusive flyg!

Denna underbara Medelhavskryssning utgår från soliga Malaga. Ni kommer att få uppleva den eviga staden Rom, konstens och renässansend huvudstad Florens och njuta av Korsikas skönhet, av många kallad för Medelhavets vackraste ö innan ni återvänder till Malaga.

Unna dig ett avbrott från vardagen med en äkta kryssning. Njut av några härliga dagar ombord på Royal Caribbeans kryssningsfartyg med vänner och familj. Läs mer om 2 utvalda Medelhavskryssningar där även flyg ingår!

Adventure of the Seas tillhör Voyager-klassen och har något för alla. Med ett brett utbud av faciliteter finns det massor av aktiviteter från morgon till kväll, både för stora och små.

Läs mer…