Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Kultahietikko & Riviera alk. 399 €. Matkat rantalomalle Bulgariaan. Hyödynnä talvietu!

Kultahietikko & Riviera

Kultahietikko & Riviera alk. 399 €!

Bulgarian Kultahietikko on kasvanut lähes neljän kilometrin mittaiselle hienohiekkaiselle rantaviivalle Mustanmeren ja vehreiden kukkuloiden väliin. Viime vuosien aikana perinteinen lomakeskus on muuttunut moderniksi, eloisan sykkiväksi paikaksi, joka tarjoaa jokaiselle jotakin.

Kultahietikko, Bulgaria, lomakuvia

Kultahietikko on siisti lomakohde, jonka ranta syvenee loivasti – paikka sopii siis mainiosti myös lapsiperheille. Kultahietikon kyljessä sijaitseva Riviera tunnetaan kiirettömyydestään ja laadukkaista palveluistaan.

Kultahietikko Bulgariassa tarjoaa jokaiselle jotakin

Kultahietikko kilpailee Sunny Beachin kanssa maan parhaan rantakohteen tittelistä. Pehmeä, puhdas ja lempeästi syvenevä hiekkaranta sopii sekä lapsille että aikuisille. Auringossa loikoilun lomassa on hienot mahdollisuudet myös kuntoilla, vaikkapa vain hiekassa hölkäten. Kun nälkä yllättää, voi pistäytyä jossakin rantaa seurailevan kävelykadun lukemattomista ruokakojuista tai ravintoloista. Päivän päätteeksi löytyy iloisen ilmapiirin baareja ja pubeja, ja yökiitäjät voivat nauttia kansainvälisessä seurassa aina pikkutunneille saakka.

Bulgaria nimikyltti rannalla

Mustanmeren rannalla sijaitseva Bulgaria on yksi suomalaisten suosikkilomamaista. Loivasti syvenevät, pehmeähiekkaiset rannat houkuttelevat lasten kanssa lomailevia. Myös Bulgarian hintataso hemmottelee lomailijoita.

Bulgarian rantalomakohteista löytävät omansa myös nuorekkaan ja vauhdikkaan iltaelämän ystävät. Varnan Kultahietikolla kesäiset illat venyvät myöhään yöhön.

Mustanmeren rannikolla sijaitsee myös Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluva kaunis, historiallinen Nessebarin kaupunki.

Voit varata Lomamatkoilta myös pelkät lennot viikoksi tai kahdeksi Bulgariaan ja sen historialliseen Varnaan.

Tutustu Kultahietikkoon ja varaa matka »Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *