Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Kuuban ensi talven matkat myynnissä. Varaa talven lomamatka Karibialle Kuubaan.

Talven lomalennot Kuubaan

Kuuban matkat ensi talveksi ovat nyt myynnissä!

Odotetut Kuuba talvimatkat myynnissä

Odotetut ensi talven Kuuban matkat ovat nyt myynnissä! Yhdistä tarunhohtoinen Havanna ja Varadero, tai vietä koko loma Varaderon valkoisista hiekkarannoista nauttien.

Kuuba on trooppinen sekoitus fantastista luontoa, menneestä loistosta kieliviä viehättäviä vanhoja rakennuksia, rikkautta, köyhyyttä ja salsan rytmittämää elämäniloa. Kaiken kruunaa kuubalaisten välitön, luonteva ystävällisyys.

Varadero

Varaderon parikymmentä kilometriä pitkät, huolella vaalitut valkoiset hiekkarannat ja häikäisevän turkoosi meri mykistävät pohjoisesta tulijan. Se, että Varadero on Kuuban rantalomaparatiisi numero yksi, näkyy hotellien palvelujen monipuolisuudessa ja kansainvälisyydessä. Voit viettää Varaderossa viikon tai kaksi täyttä rantalomaa!

Lomakaupungin iltaelämä on romanttista tai vauhdikasta, mitä kukin sitten haluaakin. Voi lähteä illallisristeilylle, istumaan iltaa tunnelmallisiin baareihin, katsomaan maailmanluokan kabareeviihdettä tai hakeutua diskojen sykkeeseen. Kaikissa Lomamatkojen hotelleissa matkan hintaan sisältyvä ”All inclusive” kattaa ruokailut, joten aterioihin ei Varaderon osalta tarvitse varata mukaan matkakassaa.

Havanna ja Varadero – yhdistelmämatka

Havanna ja Varadero ovat lyömätön yhdistelmä: vieras pääsee näkemään lumoavan, tarunhohtoisen Havannan parhaat palat ja nauttimaan Varaderon pitkän pitkistä, puhdashiekkaisista rannoista.

Havanna on dynaaminen, ystävällisten ihmisten kaupunki, joka tarjoaa matkailijalle paljon. Varadero on täydellinen vastakohta saaren vilkkaalle metropolille.

Tutustu ja varaa »