Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Lähde tänä talvena Thaimaan aurinkoon. Valitse pelkät lennot tai valmismatka useisiin kohteisiin Thaimaassa.

Lomalle Thaimaahan

Thaimaan nousu ehdottomasti suomalaisten suosituimmaksi matkakohteeksi ei ole sattumaa. Ikivanha kuningaskunta satoine buddhalaistemppeleineen tarjoaa fantastisen kulttuurielämyksen, joka on yksinkertaisesti koettava. Myös luonto on Thaimaassa käsittämättömän hieno: jokia, vuoria, viidakkoa, järviä ja eksoottisia elämiä.

Thaimaan-lentotarjoukset_Ebookers

Thaimaa on suurien vastakohtaisuuksien maa – se tarjoaa kaikkea nykyaikaisen ja hivenen kaoottisen Bangkokin suurkaupunkisykkeestä harmoniseen ja rentouttavaan ilmapiiriin maan upeilla paratiisisaarilla.

Lumoudu Thaimaassa

Smaragdi-Buddha_Bangkok

Varaa matka »

Uskomaton Grand Palace on ehdoton käyntipaikka Bangkokissa. Sen alueella sijaitsee Wat Phra Kaeo -temppeli, jonka Smaragdi-Buddha on thaimaalaisten buddhistien tärkein symboli. Alue on avoinna joka päivä. Muista pukeutua kunnioittavasti, eli käytä käsivarret, sääret ja jalat peittävää asua.

Thaimaa tarjoaa todella jokaiselle jotakin: rantalomia perhehotelleissa, vaelluksia vuoristoissa, elefanttisafareita viidakossa ja paljon, paljon muuta. Katso parhaat Thaimaan tarjoukset nyt!

Pelkät lennot Thaimaahan eri lentoasemilta

Pelkät lennot Bangkok:

Helsinki BangkokJyvaskyla BangkokKemi-Tornio BangkokRovaniemi BangkokSeinajoki BangkokVaasa BangkokVarkaus Bangkok

Herkuttele Thaimaassa

Bang-Rak_Bangkok

Varaa matka »

Nauti rohkeasti thaimaalaisen keittiön herkuista – tuoreista yrteistä, chilistä, limestä – jotka tarjoavat elämyksiä kaikille aisteille. Muista käydä ruokatoreilla, joista vaikkapa Bangkokin Bang Rak on loistava esimerkki. Thaimaassa järjestetään yhä enemmän ruuanlaittokursseja matkailijoille, ja se onkin hieno lomakokemus, josta hyötyä myös kotona!

Pelkät lennot Koh Samui:

Enontekio Koh SamuiHelsinki Koh SamuiKajaani Koh SamuiKemi-Tornio Koh SamuiKittila Koh SamuiKokkola Koh SamuiOulu Koh SamuiRovaniemi Koh SamuiSeinajoki Koh SamuiVaasa Koh Samui

Pelkät lennot Krabi:

Enontekio KrabiIvalo KrabiKajaani KrabiKittila KrabiKokkola PhuketOulu KrabiSeinajoki Krabi

Näköalapaikalla Phuketissa

Big-Buddha_Phuket

Varaa matka »

Big Buddha on Phuketin tärkeimpiä nähtävyyksiä – aivan ansaitusti. Tämä 45 metriä korkea, valkoisella marmorilla päällystetty Buddha-patsas on lumoava näky. Se kohoaa 370 merin korkeudessa Nagakerd-vuorella Chalongin läheisyydessä ja tarjoaa kauniin näkymän Phuketin kaikkiin osiin.

Pelkät lennot Phuket:

Enontekio PhuketHelsinki PhuketIvalo PhuketKemi PhuketKittila PhuketOulu PhuketRovaniemi PhuketSeinajoki PhuketTornio PhuketVaasa Phuket

Hypnotisoivan kaunis auringonlasku

Laem-Phromthep_Phuket

Varaa matka »

Thaimaan luonto on fantastinen, ja Phuketissa siitä on ehdottomasti nautittava kokemalla upea auringonlasku Laem Phromthepissa. Sinne kannattaa lähteä jo iltapäivällä parhaiden katselupaikkojen varmistamiseksi.

Pelkät lennot Surat Thani:

Enontekio Surat ThaniIvalo Surat ThaniKittila Surat ThaniKokkola Surat ThaniRovaniemi Surat ThaniSeinajoki Surat ThaniVaasa Surat Thani

Pelkät lennot Utapao:

Seinajoki UtapaoVaasa Utapao

Pakettimatkat Thaimaahan:

Thaimaa – Apollomatkat

Thaimaa

Phuket

Thaimaa – Lomamatkat

Thaimaa

Varaa matka »

Lomamatkat