Suositut lomakohteet. Lomamatkailijoiden suosituimpia lomakohteita

All inclusive lomamatka Kuubaan. 7, 10 tai 14 yötä Hotelli Roc Barloventossa, Varaderossa.

Viikko tai 2 Varaderossa

Lennot Helsingistä + matkatavarat + Lentokenttäkuljetukset + All inclusive -tarjoilu

Varadero-Kuuba

Karibianmeren suurimman saarivaltion Kuuban kulttuuri on värikäs sekoitus espanjalaisia ja afrikkalaisia vaikutteita, rytmejä ja makuja. Maa on tunnettu sen svengaavasta musiikista, eksoottisista drinkeistä, sikareista, palmuista, valkoisina siintävistä hiekkarannoista ja pääkaupunki Havannan kirjavista kaduista.

Kuuban loma alkaa tästä »

Varadero

Hicacosin niemimaalla sijaitseva Varadero houkuttelee matkailijoita 20 kilometriä pitkällä hiekkarannikollaan. Vahvasti turismilla elävä kohde tarjoaa lomailijoille putiikkeja, vesiaktiviteetteja ja tietysti mahdollisuuden auringonottoon yhdellä Kuuban upeimmista hiekkarannoista.

Matkusta kiehtovaan Kuubaan ja vietä all inclusive -loma Varaderossa! Tarjoukseen sisältyy 7, 10 tai 14 yön majoitus, all inclusive -tarjoilu, lennot Helsingistä, matkatavarat ja lentokenttäkuljetukset.

Hotelli Roc Barlovento****

Hotelli Roc Barlovento, Varadero, Kuuba

Neljän tähden Hotel Roc Barlovento sijaitsee aivan valkoisten hiekkarantojen lähettyvillä. Hotellilla on uima-allas, kauppoja ja aurinkotuoleja sekä -varjoja. Tarjoukseen sisältyvällä all inclusive -tarjoilulla pääset nauttimaan herkullisista aamiaisista, lounaista ja päivällisistä. Valikoimaan kuuluu muun muassa grillattuja liharuokia, paellaa, raikkaita cocktaileja ja paljon muuta.

Tämä matka on tarjolla ainakin tammikuussa, helmikuussa ja maaliskuussa 2016 lähtöjä lähes päivittäin. Mikäli linkit eivät avaudu suoraan kyseisen matkan sivulle, se saattaa olla loppuunmyyty, joten pidä kiirettä.

Parhaat kaukolomat alkavat täältä »
.