Suositut lomakohteet. Lomamatkailijoiden suosituimpia lomakohteita

Leros, uusi lomakohde Kreikassa. Varaa kesäksi lomamatka Leroksen saarelle

Leros – Kreikka

Leros
, pieni, pittoreski ja kaunis saari toivottaa sinut tervetulleeksi ihanalla vehreydellään. Maisemat ovat upeat korkeine rinteineen ja pienine lahtineen. Leros on paratiisi, kun haluat kokea aitoa Kreikkaa.

Leros saari - Kreikka

Suositut alueet Leros

Chrithonis Paradise

Hotelli Chrithonis Paradise - Leros

Chrithonis Paradise on tyylikäs ja moderni hotelli Crithonin rauhallisella alueella. Hotellialue koostuu neljästä rakennuksesta ja viihtyisästä allasalueesta. Aktiviteettia lomapäiviin saat kuntosalilta ja treenin jälkeen voit rentoutua saunan ja porealtaan syleilyssä. Hotellin läheisyydessä on joitakin tavernoja, enemmän ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja iltaelämää on kilometrin päässä sijaitsevissa Agia Marinan ja Platanoksen kylissä. Tyylikkäästi ja modernisti sisustettuja perhehuoneita ja kahden hengen huoneita.
alkaen 550 EUR

Gianna

Hotelli Gianna - Leros

Gianna on viihtyisä hotelli rauhallisella alueella Alindan laidalla. Täällä vietät lomaa kivenheiton päässä ihanalta rannalta. Tee iltakävely sataman kupeeseen ja nauti illallista jossakin viehättävässä tavernassa. Agia Marinan ja Platanoksen kyliin, joissa on enemmän ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja iltaelämää, on noin 2 kilometriä. Valoisia ja pelkistettyjä kahden hengen huoneita.
alkaen 500 EUR

Artemida

Huoneistohotelli Artemida - Leros

Lähempänä rantaa on harvoin mahdollista lomailla. Tässä pienessä Alindassa sijaitsevassa huoneistohotellissa hieno hiekkaranta on aivan oven edessä. Agia Marinan ja Platanoksen palveluihin on noin 2 kilometriä. Pelkistetysti sisustetuissa huoneistoissa on minikeittiö ja marketista löydät paikallisia antimia, joilla saat piristettyä reseptejäsi.
alkaen 515 EUR

Villa Ostria

Hotelli Villa Ostria - Leros

Villa Ostria on lomaa omassa rauhassa ja huvilassa. Ranta ja Alindan kylän sataman palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Grillailkaa terassilla ja viettäkää mukavia hetkiä yhdessä tai piipahtakaa ruokailemaan johonkin lähitavernaan. Enemmän vilskettä ja vilinää sekä ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia on 2 kilometrin päässä sijaitsevassa Agia Marinassa. Vuokraamalla auton pääsee tutkimaan saarta laajemmin. Viihtyisiä kaksikerroksisia kolmioita erillisissä huviloissa.
alkaen 595 EUR

Katso kaikki Kreikan kesän lomakohteet »