Suositut lomakohteet. Lomamatkailijoiden suosituimpia lomakohteita

Talven lomalentoja Phuket, Thaimaa. Varaa talven lomasi Thaimaan Phuketissa nyt

Lomakohteena Phuket

Talven parhaat lomat Phuketissa voi varata jo nyt!

Phuket-Thaimaa_talven-lomamatkat

Phuket, harva paikka tarjoaa yhtä monta loman onnistumisen kannalta otollista asiaa: mukavan lämpimän sään, henkeäsalpaavan kauniit maisemat, värikkään paikallisen kulttuurin sekä paljon nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille.

Phuket on yksi Thaimaan suosituimmista lomakohteista, eikä ihme! Tämä eteläisen Thaimaan jalokivi on kerta kaikkiaan upea, niin luontonsa kuin tietysti ilmastonsa puolesta. Phuketin saari on vehreä ja vuoristoinen, ja joka puolella saarta on toinen toistaan upeampia rantoja.

Varaa talven lomasi joissakin näistä Phuketin lomakeitaista

Karon Beach
Karon-Beach

Luonnonkaunis Phuketin Karon Beach tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää ja upeat hiekkarannat, sekä hyvät mahdollisuudet esimerkiksi sukelluksen harrastamiseen. Runsaasti ravintoloita, etenkin kalaravintolat ovat hyvin edustettuina, sekä erinomaiset ostosmahdollisuudet.

Kata Beach
Kata-Beach

Monipuolinen lomakeskus Kata Beach tarjoaa maisemaan kauniisti istuvia ja hyvin varusteltuja hotelleja sekä laajan valikoiman ravintoloita ja ostospaikkoja. Upea, liidunvalkoinen ranta on kuitenkin säilyttänyt rauhallisuutensa ja sopii erittäin hyvin myös lapsiperheille.

Patong Beach
Patong-Beach_Phuket

Ravintola-, baari- ja yökerhotarjonta on Phuketin kattavin ja yöelämän ystävät voivatkin halutessaan jatkaa aamuun saakka. Suoraan tapahtumien keskipisteessä sijaitsee pitkä ja hienojyväinen ranta erilaisine vesiaktiviteetteineen. Patong Beach sopii parhaiten niille, jotka haluavat lomaltaan aktiivisuutta ja liikkeessä pysymistä.

Lue lisää Phuketista ja varaa talven lomamatkasi »

.
.