Suositut lomakohteet. Lomamatkailijoiden suosituimpia lomakohteita

Talvimatkojen suosikkikohteita. Talvimatkoja Karibialle, Kanariansaarille ja lähi-Itään

Apollomatkojen talven suosikkikohteet

Talvikauden suosituimmat valmismatkat – Hotellit talvimatkojen suosituissa lomakohteissa ovat tarkoin valittuja hotelleja, sellaisia, joissa loma todella tuntuu lomalta. Varaa pakettimatka, johon sisältyy lennot, lämmin ateria lennolla, hotelli sekä kaikki muut haluamasi palvelut.

Talven suosituimmat matkakohteet

Aqaba – Jordania

Aqaba - Jordania

Aqabassa voit tehdä kävelyretkiä ja kokea jordanialaisen arkipäivän läheltä tai ostaa matkamuistoja jostain alueen monista pikkukaupoista. Aqabassa on myös markkinoita, joista löytyy kaikkea ruoasta koruihin ja vaatteisiin. Rantakadulla on tiheässä ulkokahviloita ja täällä turistit sekoittuvat paikallisväestöön.

6 hotellia – alkaen 570 EUR


Eilat – Israel

Eilat - Israel

Eilatin sydän on ihana pitkä rantakatu. Päivisin voit nauttia auringosta ja merestä hotellin rannoilla. Täällä saat täyden palvelun ruokineen ja juomineen suoraan aurinkotuoliin. Iltaisin huvielämä keskittyy rantakadun useisiin baareihin ja diskoihin.

12 hotellia – alkaen 540 EUR


Las Playitas – Fuerteventura

Las Playitas - Fuerteventura

Las Playitas on pieni kalastajakylä, jossa asuu vain 300 asukasta. Täällä voit nauttia rauhasta ja idyllistä, syödä aitoja kanarialaisia aterioita, tehdä ihania kävelyretkiä kutsuville satamakaduille ja istahtaa johonkin viehättävään ravintolaan tai kahvilaan. Kylässä on myös pieniä kauppoja ja liikkeitä. Jos haluat enemmän ostosmahdollisuuksia,

4 hotellia – alkaen 650 EUR


Rio San Juan – Dominikaaninen Tasavalta

Rio San Juan - Dominikaaninen Tasavalta

Kaunis Rio San Juan on charmikas pieni kalastajakylä, joka sijaitsee 100 kilometriä Puerto Platasta itään. Suuntaa tänne, kun etsit lomaltasi rauhaa ja hiljaisuutta tai haluat nauttia auringonottamisesta rannoilla. Täällä voit nauttia merenguen rytmeistä kävellessäsi pienessä kylässä, jossa on toistaiseksi vain vähän pieniä hotelleja.

1 hotelli – alkaen 1 375 EUR


Havanna – Kuuba

Havanna - Kuuba

Havannassa olohuoneet avautuvat kadulle ja perhe-elämää esitellään avonaisista ovista. Pieninkin ääni houkuttelee ihmiset ulos kadulle, jotta he voisivat uteliaasti, avoimesti ja kainostelematta ottaa osaa kaikkeen, mitä on meneillään. Yli kahden miljoonan asukkaan Havanna on yksi maailman kiehtovimmista pääkaupungeista. Vanha Havanna, tai paikallisten suussa Habana Vieja, on varsinainen kiemurtelevien katujen ja kapeiden kujien sokkelo.

5 hotellia – alkaen 995 EUR