Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Lomalennot Surin Beachille, Phuketin rauhallisempaan mutta erittäin tasokkaaseen lomakeskukseen.

Lomat Surin Beach

Surin Beach on monien thaimaalaisten lomakohde viikonloppurentoutumiseen.

Surin Beach - Phuket. Thaimaa

Rannalla on hyvät snorklausmahdollisuudet, ja kun nälkä yllättää, voit ostaa välipaloja ja hedelmiä pienistä ruokakojuista. Kylässä on moskeija ja eläväiset markkinat. Lisävaihtelua päiviin saat lähtemällä mukaan jollekin Apollomatkojen suosituista retkistä.

Matka-aika Phuketin lentokentältä Surin Beachille on vain noin 20 minuuttia.

Surin Beach, rauhallista rantaa -Phuket, Thaimaa

Surin Beach ranta itsessään on kirkasvetinen ja kauniin valkohiekkainen ja reunustettu korkeilla Casuarina puilla ja pienillä thaimaalaisen tyylin ravintoloilla. Surin Beach on yksi Phuketin rauhallisimpia, joskin rantakauppiaita on sielläkin kuten kaikkialla Thaimaan turistirannoilla. Harvemmin heistä kuitenkaan on kenellekään vaivaa, vaan he pyrkivät vain osoittamaan heillä olevan jotakin tarjottavaa.

Double Tree Resort By Hilton Surin Beach

4 tähden Double Tree Resort By Hilton Surin Beach rannalla sijaitseva lomakylä, jossa käytössäsi on allasbaari ja Surin Beachin ranta on aivan vieressä.

Hotelli-Double-Tree-Resort-By-Hilton-Surin-Beach_Phuket

Kaunis lomakeskus sijaitsee pienessä Surin Beachin lahdessa, hieman Patong Beachista pohjoiseen. Huoneet sijaitsevat neljässä eri rakennuksessa, jotka levittäytyvät ympäri hotellialuetta. Kolmessa rakennuksessa on hissi. Erillinen lastenallas, jossa on vesiliukumäki. Maksuttomat aurinkotuolit, aurinkovarjot ja allaspyyhkeet.

Hotelli-Double-Tree-Resort-By-Hilton-Surin-Beach_allasalue Hotelli-Double-Tree-Resort-By-Hilton-Surin-Beach_Delux-huone

Hotellissa on oma kahvila ja minimarket. Maksuton wifi hotellin aulassa. Kuntokeskus ja kylpylä, joka tarjoaa erilaisia hoitoja lisämaksusta. Maksullinen hotellibussikuljetus Kamalaan ja Patong Beachille. Paikallisliikennettä. Hotellilta on noin 5 kilometriä Kamalaan ja 10 kilometriä Patong Beachille.

Lue lisää ja varaa matka »
.
.