Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Lomat Meksikossa – Talven lomakohteet Meksikossa. Varaa lomamatka ensi talveksi Karibialle, Meksikoon

Meksiko – Talven lomalennot

Lomamatka Meksikoon talvella! Meksikon lomakohteissa on tarjolla upeita All Inclusive -hotelleja suosituimpien lomakohteiden parhailla paikoilla, jopa alle 50 metrin päässä hiekkarannasta, usein hotellin omasta sellaisesta.

Meksiko

Hotelli RIU Palace Riviera Maya

Luksushotelli aivan rannan tuntumassa Playacarin hotellialueella, noin 1,5 km päässä Playa del Carmenista. Fantastinen allasalue, jossa lapsille oma osio, poreallas ja maksuttomat aurinkotuolit. Allas-/rantapyyhkeet. Kuusi ravintolaa, joissa mm. meksikolainen, brasilialainen ja japanilainen keittiö (siisti pukeutuminen vaaditaan). Huonepalvelu. Useita baareja. Tenniskentät ja paljon urheilumahdollisuuksia sekä vesiurheilua.


Hotelli Dreams Cancun Resort & SPA

Dreams Cancun Resort & Spa on sekoitus perinteistä Maya-arkkitehtuuria ja modernia meksikolaista tyyliä. Kaksiosainen hotelli sijaitsee aivan Cancunin hotellialueen sydämessä. Toinen rakennus on pyramidin muotoinen, sisätiloiltaan avara ja viherkasvein sisustettu.

Pohjois-Amerikan ensimmäinen hotelli, jolla on oma delfinaario. Voit uida delfiinien kanssa ja oppia lisää näistä uskomattomista eläimistä maksua vastaan.


Klikkaa ja varaa luxusloma Meksikossa!