Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Matkat Sansibar – Lumenvalkoista rantahiekkaa ja rentoa afrikkalaista elämänmenoa.

Unelmamatkat Sansibar

Sansibar on sadunomainen paratiisisaari Intian Valtameressä.

Satumainen-Sansibar

Kardemumman ja vaniljan tuoksuinen maustesaari Sansibar sijaitsee Intian valtameressä, vain 40 km päässä Afrikan rannikosta. Saaren valkohiekkaisilla, huojuvien palmujen reunustamilla, hiljaisilla rannoilla länsimainen elämänmeno tuntuu kaukaiselta. Vedenalainen maailma koralleineen ja värikkäine kaloineen tarjoaa aarteitaan sukeltajille ja snorklaajille. Yhdistä Sansibarin lomaan safari Keniassa tai Tansaniassa.

Sansibarilla valkohiekkaisia rantoja riittää saarilla ja myös veden alle voi päästä kurkistamaan joko snorklaamalla tai sukeltamalla.

Sansibar_hotellin-uima-allasalue

Loistoluokan arabilais-intialais tyylinen villahotelli Bwejuu-rannalla Sansibarin itärannikolla, n. 50 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä ja Stone Townista. Rajoitettu All Inclusive.

Muita hotellivaihtoehtoja

– The Palms Zanzibar
– Breezes Beach Club and Spa Zanzibar
– Bluebay Beach Resort Zanzibar
– Tembo Hotel Stone Town

Sansibar_turkoosinvarinen-meri

Sansibar on lumenvalkoista rantahiekkaa, snorklaajia houkuttavia koralliriuttoja ja rentoa afrikkalaista elämänmenoa.

Lapset ilmaiseksi -tarjous
Aikana 1.9.-19.12.14, 7.1.-30.6.15, 1.9.-22.12.15
enintään kaksi 2-11 v. lasta ilmaiseksi majoittuessaan vanhempiensa kanssa samassa villassa. Mikäli lapset ovat 12-17v peritään ruoista lisämaksu 45 €/lapsi/ yö.

Katso myös kohteen muut tarjoukset.

The-Rock_meressa-kivelle-rakennettu-asumus-Sansibarissa

Sansibarin saaristossa voit halutessasi kokea rannat, historiaa, eksotiikkaa, luonnon rauhaa. Valkoinen hiekka, meri ja Afrikan aurinko luovat lomatunnelmaa.

Rantalomailua-Sansibarissa

Sansibar on sadunomainen paratiisisaari Intian Valtameressä. Siellä on trooppista vihreyttä, kookospalmuviidakko ja upeita rantoja. Osa saaresta on niin koskematonta, että voit kuulla vain palmunpuiden latvojen kahinan ja Intian Valtameren kohinan aaltojen vieriessä yli valkoisen korallihiekan.

Lue lisää satumaisesta Sansibarista »

.
.