Matkatarjouksia, halpoja lentoja ja lomia. Edullisimmat lomatarjoukset kaikkiin suosituimpiin lomakohteisiin

Syyskuun matkatarjoukset Haniaan ja lomalennot Kreetalle. Palmupäivien tarjoukset

Palmupäivien tarjoukset
syyskuussa Kreetalle

Kreeta – Hania.

Hania Auringonpaisteessa valkoisena hohtavan vuorijonon ja häkellyttävän sinisen meren välissä oleva Hania on vilkas ja värikäs yhdistelmä antiikkia ja nykypäivää. Hanian länsipuolella, hiekkarantojen äärellä sijaitsevista lomakylistä ehtii hetkessä kaupungin rientoihin.

Syyslomalla Kreetan lämpöön! Alk. 599 € – Syyssateen muuttaminen auringoksi on edullista!

Haniassa, jonka venetsialaiset valloittajat rakensivat antiikinaikaisen Kydonian kaupungin kiville, historia on voimakkaasti läsnä. Pääkadut jakavat kaupungin kahteen osaan: Rannikonpuoleinen vanhakaupunki on täynnä viehättäviä rakennuksia ja siellä on myös Unescon suojelema venetsialainen satama, jonka houkuttelevasti valaistuista tavernoista leijailee iltaisin ruokahalua herättäviä tuoksuja.

Palmupäivät -tarjoukset

Atlantis

– Huoneistohotelli
– Loistava sijainti rannalla
– Palvelut lähellä

Lähtö 23.10.599 €(norm. 769 €)
Missiria

– Huoneistohotelli
– Rauhallinen, siisti ja pidetty
– Palveluja kävelymatkan päässä

Lähtö 23.10.599 €(norm. 759 €)
Omega Platanias

– Huoneistohotelli
– Rauhallisella alueella
– Kodikas tunnelma

Lähtö 23.10.649 €(norm. 809 €)

.

Koko perhe edullisesti lomalle Haniaan, Kreetalle!Kreeta on kuin pienoismanner, joka tarjoaa monenlaista maisemaa korkeista vuoristoista ja syvistä rotkoista viljaviin tasankoihin ja pohjoisrannikon loiviin hiekkarantoihin. Korkeimmat kohdat sijaitsevat saaren länsi- ja keskiosissa, joissa pitkälle kevääseen voi ihastella taivasta vasten piirtyviä lumihuippuja.

Tarjoukset ovat voimassa 5.5.2013 asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää.
Tarjoushintoja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin ja tarjoushinnat koskevat vain uusia varauksia. Tarjoushinnat ovat yhdelle henkilölle kahden hengen majoituksessa.%d bloggaajaa tykkää tästä: