Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Nyt lomalle Espanjaan – Barcelona alk. 141 EUR m/p. Edullisia lentoja myös – Madrid, Barcelona, Bilbao, Valencia ja Sevilla.

Lomalle Espanjaan!

Espanjan rannikko on ihanteellinen paikka nauttia merestä. Voit valita kahden eri meren eli Välimeren ja Atlantin välillä ja pääset nauttimaan upeista ilmoista ja rantojen tarjoamista loputtomista mahdollisuuksista.

Myös Espanjan kaupungit ovat erityisiä. Se voi johtua niiden iästä – useimpien kaupunkien juuret johtavat roomalaisaikaan. Se voi johtua kaupunkien taiteen ja arkkitehtuurin aarteista, palatseista, linnoista, museoista ja katedraaleista. Yksikään näistä tekijöistä ei silti selitä, miksi Espanjan kaupungit kiehtovat niin paljon. Syy siihen löytyy kaupunkien eloisuudesta. Ethän siis unohda Espanjan isoja eläväisiä kaupunkeja: Madrid, Barcelona, Bilbao, Valencia, Sevilla.

Unescon maailmanperintökaupungit ansaitsevat lisäksi erityismaininnan. Kaupunkien keskukset, jotka ovat osa Espanjan rikasta historiaa, kuuluvat maailman parhaiten säilyneisiin paikkoihin. Näiden kaupunkien rakennuksista, ruokakulttuurista ja ihmisistä löytyy autenttinen kosketus Espanjaan.

Varaa lennot Espanjaan tästä >>