Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Palmupäivien tarjouksessa erittäin halpoja matkoja Gran Canarialle Playa del Inglesiin tai Maspalomasiin

Palmupäivien tarjoukset
Gran Canarialle

Kanariansaaret – Gran Canaria.

Gran Canaria – Gran Canarialla vallitsee ikuisen kevään leppeääkin leppeämpi sää, kuuluu sanonta. Saaren luonto ja maisemat vaihtelevat tuhansiin metreihin nousevista tuliperäisistä vuoristoista reheviin pinjametsiköihin ja saaren eteläosan aaltoileviin hiekkadyyneihin.

Lähde lomalle Gran Canarialle! Joulukuussa tarjoushintaan Gran Canarian Maspalomasiin ja Playa del Inglesiin!

Maspalomas – on Kanariansaarten vanhin matkailukaupunki Gran Canarian rannikolla ja se näkyy hyvin suunniteltuina lomapalveluina. Kaupunki on tunnettu hotelleistaan, ravintoloistaan ja baareistaan, kaupoistaan, hyvin hoidetuista rannoistaan ja erityisesti kullankeltaisista hiekkadyyneistään. Ranta on viisi kilometriä pitkä ja rajoittuu pohjoisessa Playa del Inglésin rantaan.

Palmupäivät -tarjoukset

Huoneistohotelli La Suerte del Golf 

– Rauhallinen bungalowalue
– Campo de Golf Maspalomasin lähellä

Lähtö 7.12. 299 €
Lähtö 14.12. 299 €

Playa del Ingles – Playa del Inglesin kultaisilla rantahietikoilla vierailija voi nauttia kiireettömistä kävelyretkistä ja rauhallisista aurinkokylvyistä, mutta aivan vieressä on kaikki kaupungin ilot ostoskeskuksista huvielämään. Lomakohde on vuosien saatossa kasvanut kiinni läheiseen, paikallisten asuttamaan San Fernandon kylään, jossa voi poiketa vaikkapa tapasbaarissa tai värikkäillä markkinoilla.

Huoneistohotelli Atis Tirma 

– Pieni, siisti huoneistohotelli keskeisellä paikalla
– Majoitus 2 hengen kaksiossa
– Ei sovellu liikuntaesteisille

Lähtö 7.12. 299 € (norm. 759 €)
Lähtö 14.12. 299 € (norm. 739 €)

.

Koko perhe edullisesti lomalle Gran Canarian Maspalomasiin tai Playa del Inglesiin! Gran Canarian eteläkärki on kerännyt aikojen saatossa kullankeltaista hiekkaa dyyneiksi asti. Puitteet ympärivuotiselle matkailulle ovat ihanteelliset ja saaren tärkein elinkeino onkin matkailu. Rannikon subtrooppinen ilmasto suosii myös muun muassa tomaatinviljelyä.

Tarjoushintoja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin ja tarjoushinnat koskevat vain uusia varauksia. Tarjoushinnat ovat yhdelle henkilölle kahden hengen majoituksessa.