Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Porista suorat lennot – Porista huhtikuussa suorat lennot Costa del Solille, Espanjan Aurinkorannikolle. Varaa heti oma lomalentosi.

Porista suorat lennot Aurinkorannikolle!

Costa del Sol / Benalmádena – Fuengirola – Torremolinos.
Porin kentältä lennetään huhtikuussa suoraan noihin Espanjan etelärannikon kohteisiin. Paikkoja on rajoitetusti, joten pidä kiirettä ja varaa oma suora lomalentosi Porista Costa del Solille nyt!

Aurinkorannikon noin 150 kilometrin mittaisen rantakaistaleen lomakaupungit tarjoavat upeita maisemia, ihastuttavia ruokaelämyksiä, rikkaan kulttuurihistorian sekä tietysti mahtavia hiekkarantoja.

Suorat Costa del Sol etelänlennot Porista

Fuengirola

Porista Fuengirolaan suoralla lennolla. Fuengirolassa yhdistyy viihtyisä kaupunki- ja rantaloma. Se on mukavan kokoinen kaupunki, jossa on helppo liikkua vaikka jalkaisin. Fuengirolassa on pikkukaupungin viehättävä tunnelma ja se sopii rantansakin puolesta hyvin myös perhelomailuun. Tuhannet suomalaiset ovat muuttaneet pysyvästi Fuengirolaan, joten kaupungissa on saatavilla mukavasti myös suomenkielisiä palveluja.


Benalmádena

Porista Benalmadenaan suoralla lennolla. Benalmádena on kasvanut yhteen naapurikaupunki Torremolinoksen kanssa. Kaupunkeja yhdistää mm. hienohiekkaista rantaa myötäilevä bulevardi, jonka keskivaiheilla on Benalmádenan tyylikäs huvivenesatama Puerto Marina mahtijahteineen sekä lukuisine putiikkeineen, kahviloineen ja ravintoloineen.


Torremolinos

Porista Torremolinokseen suoralla lennolla. Torremolinos on Costa del Solin suosituimpia ja vanhimpia matkailukohteita, jonka tunnetuin osa on viehättävä Carihuelan ranta-alue. Täällä meren äärellä on runsaasti palveluja sekä aikuisille että lapsille. Ravintolat, baarit, kaupat, kahvilat, rantapalvelut – kaikki pitkänä nauhana yhteensä yhdeksän kilometrin matkalla.

Lomamatkat