Resor till destinationer över hela världen. Boka resor till Alperna och alla semesterorter

Apollo sommaren med flera resmål nyheter. Nu presenterar Apollo ett fullspäckat program både, hela familjen och dig som söker barnfria hotell.

Sommaren är här med flera nyheter. Nu presenterar Apollo ett fullspäckat program både för dig som reser med hela familjen och dig som söker barnfria hotell. Solsäkra sommaren och boka din resa tryggt med Apollo.

Resor-for-vuxna

Ibland kan det vara skönt att slippa stoj och stim vid poolen. Kanske reser du med bästa vännen eller kärestan och ser fram emot en avkopplande semester utan barn. Då vill vi hjälpa dig att hitta fram till de resmål, hotell, kryssningar och utflykter som framför allt vänder sig till vuxna resenärer.

Resa-med-barn

På Apollo vet vi hur viktigt det är att barnen trivs på semestern. Våra familjehotell erbjuder därför det där lilla extra. Det kan röra sig om allt från vattenland till piratlekar. För att du lättare ska hitta rätt har vi plockat ut de bästa hotellen, resmålen och utflykterna för dig som reser med barn.

50 000 resor till 9 destinationer!

Energiboosta dig själv i vinter! Välj bland 50 000 prissänkta resor och njut av semestern tillsammans med dina nära och kära. Boka senast den 11/11 och res mellan januari och mars. All inclusive från 3 998:-.

Barnen reser för 1 500:-

Boka en solresa med familjen i vinter till populära Kanarieöarna,natursköna Madeira eller solsäkra Jordanien. Barn och ungdomar betalar bara 1 500:-.

Boka-tidigt-rabatt!

Boka din sommarsemester redan nu och få 250:- rabatt per person på populära resmål och hotell.

Apollos resmål i sommar

Bulgarien_Apollo

Bulgarien
Sandstränder, färgglada badorter och moderna hotell har gjort våra resor till Bulgarien populära.
Låg prisnivå och kort flygtid – bara cirka tre timmar!

Burkaskusten
Burgaskusten_Apollo

Längs Burgaskusten vid Svarta havet finns allt som gör semestern riktigt lyckad för den som vill ha både avkoppling och hålligång. Här kan du njuta av de långa sandstränderna på dagen och trevliga restauranger, mysiga caféer eller livliga nattklubbar på kvällen. Det bästa av allt är att det är prisvärt och reskassan räcker länge!


Ayia-Napa_Cypern_Apollo

Cypern
Apollo erbjuder trevliga resor till Cypern för såväl barnfamiljer som festsugna. Med över 300 soldagar om året är Cypern det perfekta resmålet för dig som älskar sol, bad och vackra stränder.


Grekland_Apollo

Grekland
Apollo har länge erbjudit resor till Grekland och det var också hit våra första resor till solen gick. Kristallklart vatten och långa tavernakvällar – de flesta av oss har redan stiftat bekantskap med detta fantastiska land. Och för dig som ännu inte gjort det är det hög tid nu!


Kreta-Grekland_Apollo

Grekland, Kreta
Apollo är Nordens största arrangör av resor till Kreta och kan erbjuda dig ett oslagbart semesterurval. Vi har allt från enkla, charmiga familjehotell till lyxhotell med alla tänkbara faciliteter. Hotellen är utspridda över ön på både kända och mer okända, genuina platser.


Rhodos-Grekland_Apollo

Rhodos – Medelhavets pärla
Apollo har erbjudit resor till Rhodos i många år och ön är en välkänd pärla i den grekiska övärlden. Det är inte svårt att förstå varför så många väljer att resa hit – ön bjuder på vackra stränder som lockar till lata dagar i solen, unika minnesmärken från medeltiden och inte minst ett härligt nöjesliv.


Mykonos-Grekland_Apollo

Grekland, Mykonos
NYHET! Mykonos är en av Grekland vackraste öar. De underbara stränderna med fin sand och kristallklart vatten är som tagna ur en annons, och även den mest beresta gästen kommer att förtrollas av utsikten. Det glittrande badvattnet kontrasteras av öns karga och bruna jord, med små vitkalkade hus utströdda som sockerbitar längs sluttningarna.


Samos-Grekland_Apollo

Grekland, Samos
Välkommen till den gröna ön med trevliga byar och vackra bördiga dalar. Under din resa till Samos kan du koppla av på sköna turistorter, men alldeles bakom knuten finner du det genuint grekiska vardagslivet. Att ta sig runt med lokalbussen, som omväxling till strandlivet, är en rolig upplevelse.


Se alla nästa sommaren resor »