Resor till destinationer över hela världen. Boka resor till Alperna och alla semesterorter

Billiga flyg och paketresor till Azorerna. Billiga paketresor till Azorerna

Resor till Azorerna

Azorerna – Pärla av Atlanten

Med nio bländande öar enbart cirka fyra timmar direkt restid från alla europeiska nationer, portugisen hade Azorerna ögruppen har massor av intressanta saker för webbplatsen besökare att se och göra. Denna ögruppen av nio rika gröna öar i Atlanten är en av de bästa platserna att se valar och delfiner i världen. Dessutom är det totalt dramatiska landskap och arkitektoniska läckerheter. Många många tack vare en blygsam miljö kan djurlivet och fantastiska landskap avnjutas alla 12 månader runda. Oavsett om du vill utforska en plats, eller spendera din tid hoppande mellan en mängd, här finns massor av aktiviteter för alla att njuta av – och det är överkomligt när du har här!

Azorerna – Edens Lustgård – Djurliv

Nästan en tredjedel av alla begripit valar elegans vattnet i ögruppen, som är en av världens främsta whale visningsplatser. Kaskeloter och ett antal typer av delfiner är bosatta alla 12 månader runda, medan flyttande arter av valar, delfiner och sköldpaddor går öarna i hela 12 månader. Whale visning kan ske genom vattenskotrar, och detta kan förbokas på öarna Sao Miguel och Faial. Respekt simma med galna delfiner kan dessutom göras från dessa öar, en vilket magisk kunskap.

Azorerna anses en extra plats för fågelskådning. En person kan upptäcka mycket mer än 200 endemiska och flytt typer här. Detta kan vara det enda europeiska område där det är möjligt att observera amerikanska migrationstyper som landar på detta område i mitten av Atlanten att fly nycker klimatet, sömn och sedan fortsätta sin resa. Azorerna domherre, en ovanlig endemisk fågel, kan bara ses i bergen i Serra da Tronqueira, på São Miguel Island. Oss flytt typer kommer till Azorerna i höst. Det finns operatörer besökare som organiserar fågelskådning utflykter både på land och på havet.

Seat24 – Azorerna

Fogo-sjon_Azorerna

Här hittar du alla våra hotell i Horta, Azorerna!

Ska du resa till Horta, Azorerna och behöver boende? Seat24 har det största utbudet av hotell över hela världen, från budgethotell till lyxhotell, så att du kan hitta det rätta för din Azorerna resa. Boka Azorerna flyg och hyrbil med oss, så är resan komplett! Tänk på att det blir billigare att boka Azorerna flyg och hotell tillsammans som en paketresa, än att boka var för sig. Vi hjälper dig att hitta prisvärda paketresor med vårt kombinerade flyg- och hotellsök.

Hotell i Horta, Azorerna

 • Apartamentos Kósmos
 • Apartamentos São João
 • Apartamentos Turisticos Verdemar
 • Baía das Caldeirinhas
 • Blue Island
 • Casa das Areias
 • Faial Resort Hotel
 • Fayal Resort Hotel
 • Hospedaria Verdemar
 • Hotel do Canal
 • Hotel Horta
 • Pousada da Horta – Forte da Santa Cruz, Ilha do Faial
 • Pousada da Horta, Forte de Santa Cruz
 • Quinta da Meia Eira

Boka din flyg eller paketresa till Azorerna på Seat24 »

Ögruppen Azorerna

São Miguel (São Miguel), förstås som “The Green Island”, är den största och många befolkade område på Azorerna eftersom liksom huset till ordförandeskapet för den autonoma området i Azorerna. São Miguel Island har en yta placering på cirka 293 kvadrat miles (759 km2). Området behandlar 759 km2 (293 sq mi) och har cirka 150.000 invånare, 50.000 av dem som ligger i Ponta Delgada den största staden i ögruppen.

Pico är den 2: a området störst Azorerna och dess kulle störst i Portugal. Besökarna till Pico tycker generellt utomhus uppgifter såsom Hicking, simning, motoquad, åsna resor, whale observation, simma bland delfiner och många andra människor.

Santa Maria är ca 55 miles från S. Miguel-området (30 min med flygplan). Det är den 3: e Littlest området Azorerna, förstås som den gulaktiga området. Ytan Platsen är ca 38 kvm miles (97 km2). Området har cirka 5500 invånare. Den kommunala stolen ligger i socknen “Vila do Porto”.

Terceira Island (den “lila” ö) finns mer eller mindre 90 miles utanför Sao Miguel och 66 miles från Faial, och har en yta placering av 148 kvm. Miles (382 km2). Den internationella flygplats, som finns i “Lajes”, ca 2 miles från staden “Praia da Vitoria”, fungerar både civila och krigsmakt krav, och omfattar både den militära kommando för Azorerna samt en avgörande United States Air Force Base ligger i Lajes. Terceira är den 2: a många område befolkat Azorerna med 58000 invånare och den 3: e största i området är efter S. Miguel och Pico.

Cirka 31 miles från Terceira låg området Graciosa (nådig på engelska). Det är en yta placering av 24 kvadrat miles (61 km2). Det är känt som det vita området på grund av landskapet och de namn som ges till specifika platser som “Pedras Brancas” eller vita stenar, “Serra Branca” eller vit backe, och “Barro Branco” eller vit lera. Området har cirka 4.600 invånare. De primära kommuner är “Santa Cruz” och “Lajes”.

Ponta-Delgada_San-Miguel_Azorerna

Området Sao Jorge är komponent i Azorernas största laget och ligger 21,6 miles off Graciosa, 11 miles off Pico, 32,4 miles off Terceira och 16,2 miles off Faial. S. Jorge Island har en indragen kusten dyker upp med en avlång form. En kulle intervall bildar ryggraden av området och dess största topp, Pico da Esperanca på 3455 ben (1053 m), erbjuder fantastisk utsikt över de andra öarna i största laget.

Faial Island (det blå området) är komponent i Azorerna största laget, hittade ungefär 66 miles från Terceira, 4,5 miles från Pico och 11 miles från São Jorge. Området har cirka 15.000 invånare och dess primära kommunala stol ligger i staden Horta. Olika nyanser av blått dekorera hem, dela upp områdena och kantar vägkanter, erbjuder Faial titeln Blue Island. På sjuttonhundratalet utvecklingen av whale söka infört ett mycket tidigt valfångst flottor till Horta. Genom artonhundratalet, hade Horta blivit en avgörande ocean slot, och en stoppställe för en stor mängd båtar som korsar Atlanten.

Området Flores har djupa dalar och stora toppar, laguner kantad av hortensior, klippor ristade med grottor, varma källor och vistelser på gamla vulkaner. Flores (växter) tar är namnen på grund av att ett stort överflöd av galna blommar (särskilt hortensior, som har faktiskt stora blå eller röda kronbladen) och liten storlek botaniska typer.

Volcanic i början, är Corvo den minsta området i ögruppen, med en plats av 7 kvadrat miles (17,5 km2) och 400 invånare. Kommunens centrum ligger på Vila do Corvo. Basen av vulkaniska koner med legender som talar för det okända; hem staplade upp den del av en ravin som handlar om havet; Vidden av de åsikter; Den enkla, avslappnade livet i en liten Corvo gemenskap; Charmen med Corvo, ett litet område, en grön nedgång i framgången för ett turkost hav.

Travelstart – Azorerna

Faial-Island_Azorerna

På Travelstart hittar du billiga paketresor till Ponta Delgada, Azorerna och hela världen. Kanske är du ute efter en weekend i Azorerna? Eller ska du iväg 1-2 veckor. Inga problem, du hittar alltid Azorerna resan på Travelstart. På Travelstart kan du söka bland Azorerna flyg, hotell och hyrbil och alltid få det lägsta tillgängliga priset på din paketresa. Boka flyg och hotell samtidigt och du får härliga rabatter på respriset.

Semesterorter i Azorerna

 • Corvo Island, Azorerna
 • Horta, Azorerna
 • Pico Island, Azorerna
 • Ponta Delgada, Azorerna

Boka din flyg eller paketresa till Azorerna på Travelstart »

Azorerna – Naturälskare utopi – Uppgifter och äventyr

Den moderata miljö gör Azorerna idealisk för utomstående entusiaster, särskilt vandrare och bergs cyklister. Det är en sak att matcha alla önskemål och möjligheter, från en fem timmars vandring till toppen av vulkaniska berget Pico (den största kullen i Portugal vid 2,351m) eller en mild promenad längs havet vägar, eller runt kratern sjöar. Dolda vattenfall, stora sjöar och subtropisk växtlighet erbjudande lugn och eskapism även om det fantastiska landskapet och imponerande vulkaniska landskap tigger som du placerar på dina skor eller hoppa på din cykel.

De vulkaniska öarna i Azorerna har faktiskt en tuff landskap och imponerande underjordiska grottor. Canyoning blir mer och mer populärt, det gäller att stiga ned rakt ner stenen konfronterar i pooler och vattenfall. Terceira är huset till de besvär som finns, färgglada stalagmiter och stalaktiter i Algar göra Carvao lava röret och på Graciosa området, sänker sig en spiraltrappa i den kupolformade Furna göra Enxofre (svavel grotta), med sin bubblande heta svavel våren.

Den moderata miljö gör öarna en populär plats för bad. På Ponta da Ferraria på São Miguel, matar en het våren i havet för trevlig tvätt och det finns en imponerande spa-anläggning, medan många vulkaniska sjöar kan upptäckas runt öarna. De varma källorna vid Furnas är ett måste. På området Graciosa, kan du gå till Carapacho, en seaside spa komplex med anor från artonhundratalet. De varma, vatten svavel checkat ut för deras återhämtningsegenskaper och tidvatten termalvatten pool är dessutom väl värt en se.

Den varierande kusten ger dessutom kvalitetsvågor för sökning och Azorerna värd för hela världen söker turneringar var 12 månader på Sao Miguel-området.

Värms av Golfströmmen och kryllar av fisk och skaldjur, vattnen runt Azorerna är en dykare paradis och blir snabbt förstås som en av de bästa platserna för att se blåhaj i världen. Utanför området Terceira här är unika undervattensstenformationer och ett ankare kyrkogård. På Vila Franca, på São Miguel, grundare raviner och nätverk är huset till bläckfisk och grå triggerfish. En annan ikoniska dopp webbplats är i Santa Maria, där det är möjligt att dyka med massor av eleganta devil strålar och även valhajar. Snorkling är populär av alla öar och delfin observationer är typiska – och som på Azorerna verkligen har ansluten med legenden om Atlantis, kan du se mycket mer än bara det marina livet.

Anses vara en av de bästa och lägsta exploaterade platser i världen för att spela golf, Azorerna kombinerar vackra landskap med en måttlig väder, tillåter golfare att spela på stora kvalitet kurser 12 månader runda.

Flygstolen – Azorerna

Golf_i_Azorerna

Azorerna ( Ponta Delgada) – Billiga flygbiljetter till Azorerna ( Ponta Delgada)

Res till Azorerna ( Ponta Delgada) i Portugal. Flyg till flygplatsen Nordela med de något av de populära flygbolagen TAP Air Portugal eller lågprisflyg som flyger till detta resmål. Glöm inte att boka en hyrbil till Azorerna semestern, vi har allt från små miljöbilar till minibussar för den stora familjen. Att besöka Azorerna ( Ponta Delgada) är perfekt för dig som är intresserad av en fin utlandssemester.

Flyga till Azorerna ( Ponta Delgada) och ta sig till och från flygplatsen.

För att hitta billiga flygbiljetter till Azorerna ( Ponta Delgada) rekommenderar vi dig att du flyger till flygplatsen Nordela i Azorerna ( Ponta Delgada).

Se och göra i Azorerna ( Ponta Delgada)

Vill du det se lite mer av det kulturella Azorerna ( Ponta Delgada) kan du besöka kyrkobyggnaden Sé Catedral de Angra do Heroísmo, Nossa Senhora da Paz, museet Museu da Graciosa eller Museu de Angra do Heroismo. Det finns också många nöjesattraktioner och natursköna platser i Azorerna ( Ponta Delgada). Besök den vackra parken Parque de Ribeira Grande. Sola och bada eller relaxa under parasollen på stranden Praia Grande.

Boka din flyg eller paketresa till Azorerna på Flygstolen »

Azorerna – Fisk och skaldjur paradis

Kvaliteten och utbudet och skaldjur på Azorerna är mycket imponerande. Titta bort för caldeirada de peixe (skaldjursgryta), liksom de söta, donut-liknande malassadas. På Faial kan du njuta torresmos de Vinha-de-Alhos (extra revben med vitlök, vin och pepparsås), på Terceira, alcatra (en långsam förberedd matlagning grytstek), medan på São Miguel kommer du att upptäcka de unika cozido nas caldeira das Furnas, en nötkött och veggie gryta tillagas i de varma källorna vid Furnas. Besökarna är välkomna på många av de Azorerna vingårdar, som skapar några riktigt bra viner.

Ute i ögruppen Azorerna

Azorerna har faktiskt hydrotermiska resurser, som har tolkats och utnyttjats i århundraden. Det finns olika källorna i normala kolsyra vatten, vattenfall och järn vattenpooler, som faktiskt har använts sedan det sextonde århundradet. En särskild höjdpunkt är de termiska badrummen på Termas da Ferraria, järnvatten simbassänger i Furnas på området São Miguel och Termas do Carapacho på området Graciosa.

Stränderna i Pópulo, Agua d’Alto och Ribeira Quente terar vulkanisk sand, tidvatten pooler distribuera längs området, och spa på Ferraria och Furnas är perfekta områden för att koppla av och ladda batterierna innan du upplever ett annat äventyr på São Miguel Island .

LowCostHolidays – Azorerna

Semester-pa-Azorerna

Bästa hotell i Azorerna

Hitta det perfekta hotellet för din semester till Azorerna med lowcostholidays. Från 4-stjärniga hotell till billiga all inclusive; det finns ett hotell för varje smak och budget. Titta alla hotellen för mer information om tillgänglighet och priser.

Azorerna semester destinationer

 • Faial Island
 • Sao Miguel
 • Terceira Island

Boka din flyg eller paketresa till Azorerna på LowCostHolidays »

Azorerna – Ögruppens tradition och bakgrund

Den valfångst register över Azorerna kan vara skicklig i museerna på Pico, på Lajes och São Roque do Pico. Den Horta Regional Museum på Faial är huset till en utmärkt förklaring centrum ägnas åt Capelinhos vulkanen utbrott 1957-1958. På Terceira, den Angra do Heroísmo (UNESCO) Museum, inrymt i en 17th-talet, har en intressant samling som papper ögruppens rekord.

Terceira största stad, Angra do Heroísmo, är ett Unesco världen historia hemsida, med underbara seventeenth- 18th century design som ger en förståelse i sin ädla bakgrund. Området är dessutom förstås för sina ljust målade kapell som är definitivt väl värt en utcheckning. Ponta Delgada på São Miguel, med dess svart färgade och vita stenlagda vägar och långa strandpromenaden, är den största staden i ögruppen och är en mycket trevlig plats att njuta av miljön och påbörja din semester.