Resor till destinationer över hela världen. Boka resor till Alperna och alla semesterorter

Hitta din Asien runt drömresa till ett grymt bra pris. Asien runt! Kampanjpriser från 4407:-

Asien runt kampanj

Asien runt! Kampanjpriser från 4407:-
Kampanjpriser på flygbiljetter till destinationer över hela Asien!

Det finns hur mycket som helst att upptäcka i Asien och massor av platser som du inte får missa. Allt från otroliga matupplevelser och storstäder med spännande kultur och historia till unik natur och vackra stränder. Passa på att se så mycket som möjligt och boka en rundresa med flera stopp genom att välja Rundresa istället för Tur och Retur när du söker efter flygbiljetter.

Läs mer och boka här »

Runresa-till-Japan_Japansk-prydnadskorsbar

Här listar vi våra Asien-favoriter och just nu har både Thai Airways och Qatar Airways kampanjer med flygbiljetter till finfina priser.

TOKYO
FRÅN 4 604:-

Japanskt-sushi

En galen och annorlunda stad – på ett bra sätt!
Åker du hit i skiftet mars/april kan du om du har tur få uppleva vårblomningen av körsbärsträden. Annars lovar vi att det finns mycket annat att se och göra här!

Läs vår reseguide till Tokyo och boka här »

SRI LANKA
FRÅN 4 737:-

Surfare-i-Sri-Lanka

Hit kan du åka året om och det lilla landet rymmer otroligt mycket att se och göra. Här finns t.ex. åtta olika världsarv på UNESCOs lista, tropisk regnskog och vita stränder – allt på en liten yta. Vill du aktivera dig finns det riktigt bra möjligheter för både dykning, läs mer och boka här »

BANGKOK
FRÅN 4 407:-

Bangkok-flytande-marknaden

Bangkok är en ständig favorit bland Asiens storstäder och just nu kan du resa hit riktigt billigt med femstjärniga Qatar Airways.

Vill du ha tips på saker att göra i Bangkok? Läs vår Bangkok-guide här »

HONG KONG
FRÅN 4 611:-

Hong-Kong-victoria-hamn-vy-fran-havet

Hong Kong erbjuder bra shopping, kulturella sevärdheter och kulinariska matupplevelser. Blir du sugen på sol och bad finns det även flera ständer runt om staden. Just nu har Qatar Airways kampanjpriser till b.la. Hong Kong.
Läs mer och boka här »

Hitta alla reseerbjudanden »