Resor till destinationer över hela världen. Boka resor till Alperna och alla semesterorter

Karibien – Karibiskt resmål Aruba, Curaçao, Jamaica, Mexiko. Guide till Karibien

Mest populäraste karibiskt resmål!

Karibien – trendigast i vinter! Res till Karibien & Centralamerika. Karibien eller Västindien. Karibien är det magiska namnet på många länder och öar, alla med sin individuella kultur och karaktär: Kuba, Jamaica, Barbados, Mexiko…

Aruba, Curaçao, JamaicaMexiko … Det räcker med att nämna namnet på något karibiskt resmål för att reslusten ska komma smygande. Och med den starka kronan har resorna västerut blivit populärare än någonsin. Men vilket resmål passar bäst för dig? Med vår guide hittar du rätt bland våra västindiska pärlor. Just nu har vi resor från 8.575:-.

Flyg till Aruba från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn*

Aruba är ett av Vings drömresmål med kritvita stränder, ljumma vindar och vajande palmer. Ving erbjuder charterflyg från Stockholm och Göteborg till Aruba, och några av öns bästa hotell!


Flyg till Curaçao från Stockholm*, Göteborg*, Köpenhamn*

Curaçao är en fantastisk ö, charmig och med mycket karisma. Den tillhör de nederländska Antillerna, några mil norr om Venezuelas kust och bildar tillsammans med Aruba och Bonaire de s k ABC-öarna.


Flyg till Dominikanska republiken från Stockholm, Göteborg*, Köpenhamn.

Punta Cana – Dominikanska Republiken – Flyg direkt till Karibien med Ving! I Punta Cana väntar en bekymmerslös semester. Punta Cana, den soligaste delen av Dominikanska republiken, med de vitaste stränderna och de absolut bästa hotellen.


Flyg till Jamaica från Stockholm*, Göteborg*, Köpenhamn*

Jamaica
Nyhet! Som enda svenska researrangör erbjuder Ving paketresor till Jamaica, ön som med sina kritvita stränder, sitt tropiska klimat och sina gästvänliga invånare har blivit själva sinnebilden av Karibien.


Flyg till Kuba från Stockholm, Göteborg*, Köpenhamn*

Med Ving flyger du direkt till Kuba och kan boka liggplats i Comfort Class. Självklart kan du också kombinera ett par spännande dagar i Havanna med en solsemester i Varadero.


Flyg till Mexiko från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Norrköping, Örebro

Ving erbjuder direktflyg till Mexiko från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Väl på plats kan du bo på exklusiva All Inclusive-hotell och våra egna familjehotell SunGarden.


Flyg till St. Martin från Stockholm*, Göteborg*, Köpenhamn*

St Martin är en av de ovanligare öarna i Karibien. Visst finns det gott om milslånga, vita sandstränder, visst hörs medryckande merenguemusik nästan överallt och visst växer palmerna ända ner till stränderna.

*Reguljärpaket

Vings guide till Karibien »