Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Suosittu häämatkakohde Thaimaan Koh Lanta ja hotelli Rawi Warin Resort & Spa

Häämatka Thaimaahan

Thaimaan Koh Lanta lomakohteen ja Rawi Warin Resort & Spa hotellin romanttinen tunnelma luovat puitteet unelmien häämatkalle.

Hotelli Rawi Warin – Thaimaa, Koh Lanta

Hotelli Rawi Warin

Hotelli Rawi Warin

Erittäin tasokas hotelli, joka sijaitsee metsäisellä rinteellä. Voit rentoutua viihtyisällä allasalueella tai hotellina alapuolella sijaitsevalla hienolla hiekkarannalla.
Alk. 1 295 EUR

Tutustu ja varaa »

Herkkusuille löytyy hotellin alueelta leipomo, ravintola ja pieni viinikauppa. Rentoutua voit hotellin pienessä elokuvateatterissa tai hieronnassa. Korkealla sijaitsevia tilavia deluxe-huoneita ja allasalueen kanssa samalla tasolla sijaitsevia executive-huoneita.

Hotelli Rawi Warin

Hotelli Rawi Warin Resort & Spa on ihana, tasokas hotelli, joka koostuu useasta kolmikerroksisesta rakennuksesta ja sijaitsee metsäisellä rinteellä.

Hotelli Rawi Warin alapuolella on hieno hiekkaranta, joka on toisin paikoin kivinen. Kaksikerroksisen allasalueen toisella tasanteella on pienempi erillinen allas. Aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari. Hotellissa on myös pieni elokuvateatteri, jossa näytöksiä päivittäin korkeasesongin aikana. Kylpylä, tennistä ja kuntosali. Saladanin keskustaan noin 13 kilometriä. Noin 800 metriä Klong Toabin pieneen kylään.

Katso kaikki Thaimaan tarjoukset »