Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Talven matkat Dominikaaniseen Tasavaltaan, suosittuun pohjoisrannikon Puerto Plataan Karibialle

Talvella Karibian lämpöön!

Lomamatka Puerto Plataan tarkoittaa merengueta, rommia, reheviä maisemia ja uskomattomia rantoja. Valmistaudu värikkääseen elämykseen! Puerto Platassa asut aivan meren äärellä taustana kukoistavan trooppinen luonto. Tämän lähemmäksi paratiisia et voi päästä! Useimmat Apollomatkojen hotelleista Dominikaanisessa tasavallassa ovat rannan tuntumassa sijaitsevia All Inclusive -hotelleja. Hintaan sisältyy kaikki, joten elät hotellissa mukavasti ilman lompakkoa. Apollomatkoilla lennät Dominikaaniseen tasavaltaan suorilla lennoilla.

Puerto Plata
Dominikaaninen-Tasavalta_Puerto-Platan-rantaa
Puerto Platassa odottavat täydellinen ilmasto, hienohiekkaiset rannat ja rikas luonto. Kuulet kaikkialla merenguen ja bachatan tarttuvat rytmit; tähän on helppoa jäädä kiinni ja nauttia värikkään paikallisväestön kanssa rennosta elämänmenosta. Pitkillä, palmujen reunustamilla rannoilla voit ottaa aurinkoa, uida, urheilla tai kuljeskella rantaviivalla.

Dominikaaninen Tasavalta
Dominikaaninen-tasavalta

Dominikaanisessa tasavallassa voit tanssia latinalaisia tansseja merengueta ja bachataa vaikka ympäri vuorokauden. Tanssilattioilla ympäri maan voit liikuttaa lantiotasi rytmien tahtiin ja antautua iloisen tanssin vietäväksi! All Inclusive -hotelleissa aktiviteettiohjaajat järjestävät usein myös tanssitunteja, joten voit lomallasi laajentaa tanssirepertuaariasi.

Dominikaaninen tasavalta on kaunis, vehreä ja vehmas maa upeine rantoineen. Dominikaanisessa tasavallassa on paljon kiehtovaa nähtävää ja Apollomatkojen mielenkiintoinen retkitarjonta on kaukana tavallisesta. Miltä kuulostaisi lähteä koko perheen kanssa Ocean World -puistoon uimaan delfiinien kanssa? Tai unohtumattomalle ratsastusretkelle läpi viidakon?

Dominikaanisen tasavallan edullinen hintataso on niin alhaalla, että voit hemmotella itseäsi matkakassallasi, ilman että tekee tiukkaa. Jos kokeilet ruokailua paikallisissa pienissä ravintoloissa, se on vieläkin edullisempaa – saat myös samalla loistavan elämyksen!

Lomakohteet Puerto Platan alueella:

Cofresi
Cofresi_Puerto-Plata_Dominikaaninen-tasavalta Cofresi_Ocean-World_Dominikaaninen-tasavalta
Cofresi sijaitsee kauniilla rannalla missä on mukava viettää rentoa lomapäivää. Kun rantaelämää alkaa kyllästyttää, voit vierailla suuressa Ocean World & Water Park-vesipuistossa. Täällä voit esimerkiksi uida delfiinien kanssa, mikä on uskomaton kokemus. Puistosta löytyy myös muita merieläimiä kuten merileijonia, trooppisia kaloja ja haita. All Inclusive-hotellissamme Cofresi Palm Beach & Spa Resortissa voit viettää mukavaa lomaa. Täällä asut lähellä rantaa ja ruuat sekä juomat sisältyvät hintaan.

Playa Dorada
Playa-Dorada_Hotelli-Barcelo_Dominikaaninen-tasavalta Playa-Dorada_golfkentta_Dominikaaninen-tasavalta
Playa Doradan alueella sijaitsee useita hotelleja, joista useimmat ovat korkealuokkaisia ja All Inclusive -palvelun tarjoavia. Rannikkoa suojelee koralliriutta, joka hiljentää aallokkoa, ja ihastuttava ranta on todella houkutteleva. Playa Doradan ostoskeskuksessa on useita kauppoja ja kahviloita. Alueella on muutama yökerho/baari, joiden rytmit ja valot kutsuvat varsinkin perjantai- ja lauantai-iltaisin.

Costa Dorada
Costa-Dorada_rantaa_Dominikaaninen-tasavalta Costa-Dorada_ostoskatu_Dominikaaninen-tasavalta
Costa Doradan alueella sijaitsee useita hotelleja, joista useimmat ovat korkealuokkaisia ja All Inclusive -palvelun tarjoavia. Rannikkoa suojelee koralliriutta, mikä hiljentää aallokkoa, ja ihastuttava ranta on sanalla sanoen houkutteleva.

Cabarete
Leijasurffausta-Cabaretessa_Dominikaanisessa-Tasavallassa Cabarete_yoelamaa_Dominikaaninen-tasavalta
Cabareten pieni kylä kerää yhteen surffarit ympäri maailman. Iltapäivisin taivaan täyttävät leijalautailijoiden kirkkaat purjeet, he ovat tulleet paikalle näyttämään taitojaan. Pääkadulla voit tutustua pieniin putiikkeihin, jotka myyvät rantavaatteita sekä muita perinteisiä tuliaisia. Rantaa myötäilevät kotoisat kahvilat ja hienot ravintolat, joista löydät täyteläiset merenherkut. Halutessasi voit jatkaa iltaa rantabaarien vilkkaassa yöelämässä.

Rio San Juan
Rio-San-Juan_rantakavelylla_Dominikaaninen-tasavalta Rio-San-Juan_rantapuoteja_Dominikaaninen-tasavalta
Kaunis Rio San Juan on charmikas pieni kalastajakylä, joka sijaitsee 100 kilometriä Puerto Platasta itään. Suuntaa tänne, kun etsit lomaltasi rauhaa ja hiljaisuutta tai haluat nauttia auringonottamisesta rannoilla. Täällä voit nauttia merenguen rytmeistä kävellessäsi pienessä kylässä, jossa on toistaiseksi vain vähän pieniä hotelleja. Calle Sanchez -kadun päässä voit ihastella, kun kalastajat saapuvat päivän päätteeksi satamaan päivän saaliinsa kanssa. Maisemat ovat mahtavia ja parhaiten pääset tutustumaan luonnonihmeisiin veneretkellä kauniissa Gri Gri-laguunissa. Näin löydät myös piilossa olevat rannat ja luolat. Hienot mangrovepuut luovat niin kauniin maiseman, että et halua edes päästää irti kamerastasi. Halutessasi voit myös snorklata tai sukeltaa täällä.

Varaa talven matkasi Dominikaaniseen Tasavaltaan »