Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Talven pitkät lomat Israelissa. Talven pitkien lomien kohde Israelissa on Eilat

Varaa talven pitkät lomamatkat

Kolmen tai kuuden viikon lomia Eilatissa!

Viikon loma lataa akut. Kolmen tai peräti kuuden viikon jälkeen ei välttämättä muista edeltävää arkea ollenkaan. Jos haaveilet kunnon irtiotosta täydellisen rentouttavan rantaloman muodossa, varaa kaikkien aikojen lomamatka nyt.

Huoneistohotelli Isrotel Riviera Club

Huoneistohotelli Isrotel Riviera Club on nykyaikainen huoneistohotelli, jonka keskiössä on erinomainen uima-allasalue. Huoneistot sijaitsevat neljässä erillisessä rakennuksessa.

Huoneistoissa on puhelin, TV, ilmastointi, hiustenkuivaaja (lainattavissa vastaanotosta, rajoitettu määrä), vaatimaton keittonurkkaus (jääkaappi ja sähkölevyt). Hotelli säätää lämmityksen ja ilmastoinnin säätilojen mukaan. Suihku, kylpy ja wc; yksiöissä parveke, kaksioissa terassi. Laattalattiat. Lisävuode kaksioissa kahdelle.

Lähdöt tammikuussa 3. ja 24. päivä. Matkojen kesto 3 viikkoa.

Varaa matka »


Hotelli Astral Coral

Hotelli Astral Coral tarjoaa perusmajoitusta keskeisellä paikalla. Lähellä mm. rahanvaihtopalvelut, tavaratalo, supermarket, markkinat ja bussiasema. Hotelli oli aiemmin nimeltään Astral Topaz.

Pelkistetysti sisustetut huoneet, joissa on satelliitti-TV, pieni jääkaappi, vedenkeitin, suihku/kylpy ja wc. Kokolattiamatto. Huoneessa myös puhelin, jota voi käyttää luottokorttia vastaan. Hotelli säätää lämmityksen ja ilmastoinnin säätilojen mukaan. Lisävuode yhdelle.

Lähtö tammikuun 3. päivä. Matkan kesto 6 viikkoa.

Varaa matka »

Katso kaikki talven pitkät lomat »Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *