Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Talven pitkät lomat Teneriffalle. Kolmen ja neljän viikon lomia Kanariansaarille, Teneriffalle

Talven pitkät lomat Teneriffalla

Kolmen tai neljän viikon lomia Teneriffalla

Tutustu matkoihin ja varaa pitkä loma, joko 3 tai 4 viikkoa Kanariansaarten Teneriffalle. Talven pitkien lomien lomakohteet Teneriffalla ovat Puerto de la Cruz ja Playa de las Americas.

Huoneistohotelli Canaima – Puerto de la Cruz

Pieni ja hyvin hoidettu, perheen ylläpitämä Canaima tarjoaa kodinomaista asumista. Sijainti lähellä Playa Jardin -rantaa ja noin puolen kilometrin päässä Charcon aukiolta.

Huoneistot
Kaksioissa on TV (4 satelliitti-kanavaa), maksullinen tallelokero, jääkaappi, sähköliesi ja uuni, suihku/kylpy, wc ja parveke tai katutason alapuolella sijaitseva terassi. Laattalattiat. Huoneistojen koot vaihtelevat. Lisävuode yhdelle sohvasta

Lähdöt tammikuussa 4. ja 25. päivä. Matkojen kesto 3 ja 4 viikkoa.

Varaa matka »


Huoneistohotelli Teide Mar

Teide Mar sijaitsee yläkaupunginosassa, La Pazissa, josta alas keskustaan Martianez-ostoskeskuksen luokse on matkaa noin 1,5 km. Charcon aukiolle on matkaa noin 2 km.

Huoneistot
Siistit ja pelkistetyt yksiöt, joissa on puhelin, maksullinen TV (3 €/pv), maksullinen tallelokero, keittosyvennys (jääkaappi, sähkölevyt) suihku, kylpy, wc ja parveke. Laattalattiat. Lisävuode sohvasta yhdelle.

Lähtö helmikuussa 22. päivä. Matkan kesto 4 viikkoa.

Varaa matka »


Huoneistohotelli Paradero I

Keskeisellä paikalla Playa de las Americasin keskustassa sijaitseva huoneistohotelli. Sopii parhaiten niille, jotka haluavat siistin perusmajoituksen.

Huoneistot
Tilavat ja käytännöllisesti kalustetut huoneistot, joissa on maksullinen tallelokero, TV, keittomahdollisuus (jääkaappi, sähkölevyt, leivänpaahdin, veden- ja kahvinkeitin), suihku, kylpy, wc ja parveke tai terassi. Laattalattiat. Lisävuode yhdelle lapselle

Lähtö tammikuussa 25. ja helmikuussa 22. päivä. Matkojen kestot 3 ja 4 viikkoa.

Varaa matka »


Huoneistohotelli Las Piramides Resort

Hyvällä paikalla, keskellä Playa de las Americasia sijaitseva Las Piramides Resort koostuu kahdesta Piramides-rakennuksesta ja kahdesta Rebecca-rakennuksesta sekä tilavasta allasalueesta.

Huoneistot
Ruskean ja beigen värein sisustetuissa huoneistoissa on puhelin, kolikoilla toimiva satelliitti-TV, keittosyvennys (jääkaappi, mikroaaltouuni, sähköliesi, vedenkeitin), maksullinen tallelokero, suihku, kylpy, wc, ja parveke tai terassi. Laattalattiat. Lisävuode sohvasta kaksiossa ja kolmiossa yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle.

Lähtö tammikuussa 4. päivä. Matkojen kestot 3 ja 4 viikkoa.

Varaa matka »

Katso kaikki talven pitkät lomamatkat »