Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Teneriffa tarjoukset 1 vk alk. 399 € – Talven lomat Teneriffalle nyt kampanjahintaan alk. 399 €.

Talven tarjousmatkat Teneriffalle

Teneriffa 1 vk alk. 399 €

Teneriffa, suurin Kanarian saarista rantoineen, ostospaikkoineen ja huvituksineen sekä Siam Parkin vesipuisto ja mahtava tulivuori Pico El Teide on suomalaisten suosituimpia lomasaaria Kanarialla.

Nainen istuu rannalla bikineissä - Teneriffa

Teneriffalta jokainen löytää juuri itselleen parhaiten sopivan lomakeitaan.

Teneriffa tarjoaa hurmaavia näkymiä rannikon kultaisilta hiekkarannoilta Teiden dramaattiseen tulivuorimaisemaan. Ihana ilmasto hellii ihmisiä ympäri vuoden. Valitse vilkkaampi tai rauhallisempi lomakaupunki valikoimastamme omien mieltymystesi mukaan. Valinnanvaraa riittää myös niille jotka haluavat vaikkapa surffata tai pelata golfia Teneriffan lomallaan.

Surffausta Teneriffalla
Surffausta Teneriffalla

Golfkenttä Amarillo Golf
Golfkenttä Amarilla Golf Teneriffalla

Kohteet Teneriffalla:

Fañabe
Fanabe, Teneriffa, rantanäkymä
Fañaben alue Playa de las Americasin pohjoispäässä on siisti, viihtyisä ja rauhallinen lomailualue. Kaikki matkailijalle tarpeelliset palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Los Cristianos
Los Cristianos - Teneriffa
Los Cristianosissa on oma uimarantansa ja lähellä, Playa de la Americasin suunnalla on Playa de las Vistas. Talvettomasta talvesta voi huoletta nauttia loivilla laavahiekkarannoilla.

Playa de las Americas
Playa de las Americas - Teneriffa
Kanarian saarten talvettomasta talvesta voi nauttia huoletta Playa de las Americasin aallonmurtajilla suojatuilla loivilla laavahiekkarannoilla, jotka sopivat myös lapsiperheille.

Puerto de la Cruz
Puerto de la Cruz, merivesialtaat - Teneriffa
Pohjois-Teneriffan lumoavissa maisemissa, keskellä Teiden puutarhaksi kutsuttua Orotavanlaaksoa sijaitsee perinteikäs lomakaupunki Puerto de la Cruz. Kuvaukselliset raamit huikaisevalle vehreydelle luovat rantoja huuhteleva sininen Atlantti ja taustalla kohoava lumihuippuinen tulivuori Teide.

Tutustu Teneriffan tarjouksiin ja varaa »Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *