Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Travel Guard Matkavakuutus – Travel Guard vakuutukset ovat markkinoilla myytyihin muihin vakuutuksiin verrattuna kattavia ja edullisia.

Travel Guard Matkavakuutukset

Travel Guard Matkavakuutus (Kulta, Hopea, Pronssi) – Matkavakuutus: vertaa ja osta paras kertamatkavakuutus.

Pronssitason vakuutus on matkan peruutusturvavakuutus. Matkan peruutusturva yksittäisenä tuotteena on erittäin suosittu; se on edullinen ja yksinkertainen turva, jossa on korkea vakuutusmäärä. Peruutusturva korvaa matkan peruuntumisesta aiheutuneet kulut, mikäli asiakas sairastuu tai joutuu tapaturmaan ennen matkalle lähtöä ja matkalle lähtö estyy.

Hopea- ja kultatason vakuutukset ovat täysiä matkavakuutuksia, joiden turvaan kuuluvat kaikki keskeiset matkavakuutuselementit; sairauden ja tapaturman aiheuttamat hoitokulut, matkatavarat, peruutusturva, matkan viivästyminen, matkaoikeusturva ja matkavastuuturva.

Travel Guard matkavakuutuksissa on myös laajennuksia, joita markkinoilla ei tyypillisesti tarjota kuten laitesukellus 30 metriin asti.

Matkavakuutus: vertaa ja osta paras kertamatkavakuutus netistä »

Chartis Europe S.A.

Chartis Europe S.A.:n Suomen toimisto on Ranskassa rekisteröidyn Chartis Europen Suomen Travel Guard sivuliike.

Viimeisten 60 vuoden aikana Chartis on rakentanut kestävän maineen innovatiivisten vakuutustuotteiden kehittäjänä. Tuotteet uudistuvat jatkuvasti ja siksi ne vastaavat asiakkaiden muuttuvia tarpeita. Chartis Europe S.A. sivuliike Travel Guard Suomessa tarjoaa laajan vakuutusvalikoiman yrityksille ja yksityishenkilöille Suomessa. Travel Guard matkavakuutusten lisäksi Travel Guard tarjoaa yksityishenkilöille mm. kertakorvaukseen perustuvia tapaturma- ja syöpävakuutuksia. Yritysvakuuttamisessa Travel Guardin ydinosaamista ovat mm. liikematka-, komennus- ja tapaturmavakuutukset sekä kuljetus- ja vastuuvakuutukset.