Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Useilta paikkakunnilta suorilla lennoilla Azoreille! Suora lomalento Azoreille Joensuun, Jyväskylän, Oulun ja Vaasan lentoasemilta.

Suorat lomalennot Azoreille

Azorit, tuo lumoava lomakohde itäisellä Atlantilla on mahdollisuus saavuttaa nyt myös suorilla lennoilla neljältä paikkakunnalta ympäri Suomen.

Azoreille lennetään nyt suorilla lomalennoilla Joensuusta, Jyväskylästä, Oulusta ja Vaasasta.

Kuvia-Azoreilta

Azorit on Portugalille kuuluva autonominen saariryhmä, joka sijaitsee Atlantin valtamerellä noin 1 500 kilometrin päässä Lissabonista. Saariryhmä koostuu yhdeksästä tuliperäisestä saaresta. Suurimmat saaret ovat matkailijoiden pääsaari São Miguel sekä Santa Maria. Muut saariryhmän saaret ovat nimeltään Terceira, Graciosa, São Jorge, Pico, Faia, Corvo ja Flores.

Ponta-Delgada_Sao-Miguel-Azorit

Saarista suurin São Miguel toivottaa lomamatkalaiset lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan uskomattoman upeaan luontoonsa sekä viehättävään kaupunkiinsa Ponta Delgadaan, joka on koko saariryhmän hallinnon ja kulttuurin keskus.

Hotelli_Marina_Atlantico-Ponta-Delgada Hotelli-Royal_Garden-Ponta-Delgada

Lomamatkojen hotellit sijaitsevat São Miguelin saarella Ponta Delgadan kaupungissa, jossa on hienoja puistoja, historiallisia katuja, kirkkoja, museoita, ravintoloita, kahviloita ja pieniä liikkeitä. Yli 500 – vuotta vanha kaupunki kätkee sisälleen historiaa mutta myös kaikki nykyaikaiset mukavuudet. Azoreiden löytämisen jälkeen siitä tuli suosittu kauppasatama Atlantilla matkaaville. Nykyään kaupungin venesatamaan pysähtyvät Atlantin ylittävät pitkänmatkan purjehtijat. Paikallisesta tunnelmasta ja ruuasta pääsee nauttimaan monissa katukahviloissa ja ravintoloissa. Erilaiset kalat, pihvit, juustot ja viinit hellivät matkaajan makuhermoja.

Varaa suora lomalento Azoreille Joensuusta, Jyväskylästä, Oulusta tai Vaasasta

Vesiputous-Azoreilla OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiesitkö muuten että loppuvuodesta 2013 Azoreilta löytyi vedenalainen ja hyväkuntoiselta vaikuttava pyramidi, aivan, siis pyramidi aivan kuin ne joita on runsaasti mm. Egyptissä? Pyramidin löysi portugalilainen merimies Diocleciano Silva, joka kertoo ettei ollut ensin uskoa silmiään, kun hänen kaikuluotaimensa näytti kuvastinta valtavasta pyramidin näköisestä muodosta, korkeimman huipun ollessa 40 metriä vedenpinnan alapuolella.

Azoreitten-pyramidi
(kuvituskuva)

Itse pyramidin sanotaan olevan 60 metriä korkea ja sen kerrotaan sijaitsevan Azoreiden saariryhmän Sao Miguel ja Terceira saarten välissä. Pyramidin arvellaan olevan noin 20 tuhatta vuotta vanha, eli samoilta ajoilta kuin viimeisin jääkausi. Noihin aikoihin Azoreiden vedenpäällinen pinta-ala oli suurin piirtein nykyisen Iso-Britannian kokoinen. Mielenkiintoista eikö totta… Sinne voisi lähteä sukeltelemaan.

Varaa suora lomalento Azoreille Joensuusta, Jyväskylästä, Oulusta tai Vaasasta

Lomamatkat