Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Vietä joulunalusviikko tai Uusivuosi Kuubassa. Varadero ja Havanna Comfort-luokassa edullisesti.

Palmupäivien tarjoukset Kuubaan

Kuuba – Havanna ja Varadero.

Kuuballa on dramaattisia vuoristoisia maisemia, villejä ja koskemattomia laaksoja, laajoja sokeriruokotasankoja, tupakka plantaaseja hehkuen smaragdinvihreina vasten kirkkaanpunaista viljelysmaata, seitsemän upeaa kaupungkia 1500 luvun puolivälistä, hämmästyttävän erilaisia kasvistoja ja eläimistöä, jotkut maailman kauneimmista rannoista ja ennen kaikkea Kuuban suurin voimavara: Kuuban kansa, nuo kutsuvat, innostuneet, kohteliaat ja aina valmiina hauskanpitoon kuubalaiset.

Lähde lomalle Kuubaan! Joulun jälkeen Uudeksivuodeksi tarjoushintaan Havannaan tai/ja Varaderoon, Kuubaan!

Havanna – Havanna on lumoava ja kiehtova kaupunki, jossa historian käänteet ja rikas kulttuuri ovat luoneet yllättävän monimuotoisuutta arkkitehtuuriin ja samalla melkoista huumaavaa sekametelisoppaa kansalaisille.

Palmupäivät -tarjoukset

Hotelli Deauville-Acuazul Resort 

– Comfort-luokassa!
– Havanna: Hotelli Deauville
– Varadero: Hotelli Acuazul Resort

Lähtö 11.12. 1799 €

Varadero – Odotukset Varaderosta vaihtelevat villisti: jotkut ihmiset ennakoivat kuvankauniista täydellisestä merenrantaparatiisiista, kun taas toiset hylkää sen kokonaan, ajatellen kohteen olevan synteettinen paikka vailla kuubalaisia. Todellisuudessa se ei ole kumpikaan näistä ääripäistä, vaikka se on pakettilomakohde Kuubassa.

Hotelli Acuazul Resort 

– All inclusive
– Uimaranta lähellä
– Keskeinen sijainti

Lähtö 25.12. 1599 €

.

Koko perhe edullisesti lomalle Kuubaan! Kuuba on yksi mielenkiintoisimmista Karibian saarista. Kun muilla saarilla on yksi tai kaksi suurta ja merkittävää turistien mielenkiinnon kohdetta: ranta ja ehkä yksi tai kaksi historiallista muistomerkkiä, Kuuballa on lähes kaikkea mitä voisi kuvitella.

Tarjoushintoja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin ja tarjoushinnat koskevat vain uusia varauksia. Tarjoushinnat ovat yhdelle henkilölle kahden hengen majoituksessa.

Lomamatkat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *