Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Vietä monipuolista lomaa Virossa! Paljon kivaa lomapuuhaa koko perheelle

Lähde kesän perhelomalle Viroon

Viron tuttu pääkaupunki Tallinna on myös lapsiperheiden aarreaitta.

Viron kuvakokoelma

Monipuolinen Viro yllättää!

Vietä lomaa Virossa! Monelle tuttu pääkaupunki Tallinna on myös lapsiperheiden aarreaitta. Keskiaikainen vanhakaupunki muureineen, sisäpihoineen ja mukulakivikatuineen kiehtoo jo itsessään, mutta lisäksi kaupunki tarjoaa paljon muutakin mielenkiintoista. Huikeasta Televisiotornista näet kaupungin korkealta lintuperspektiivistä, Lentosataman hienossa Merimuseossa voit tutustua mm. interaktiviiseen Ui tai uppoa -näyttelyyn, ja eläintarhassa ihastella monia suloisia eläimiä.

Tutustu Viron-lomiin ja varaa »

.
Näe ja koe Pärnussa!

Tytöt rantalomalla-Viron Pärnussa

Viehättävä Pärnu on Viron “kesäpääkaupunki”. Upeat hiekkarannat ovat sekä matalavetinen ja nopeasti lämpenevä merenlahti tekevät Pärnun hyvin lapsiperheille sopivaksi lomakohteeksi. Täällä voit myös shoppailla, ottaa hemmoteluhoitoja kylpylässä ja virkistyä vesipuistossa. Alensimme lapsihintoja kesäkaudeksi!

Varaa loma Pärnussa »

.
Saarenmaan valssi hurmaa

Saarenmaa ja Piispanlinna

Saarenmaa on säilyttänyt idyllisyytensä ja omaleimaisuutensa. Saaren pikkukylissä voi nähdä vielä perinteisiä kiviaitoja ja ruokokattoisia taloja, ja Kuressaaren kaupungissa kannattaa tutustua aitoon keskiaikaiseen Piispanlinnaan. Saarenmaa on tunnettu myös kylpylöistään.

Varaa Saarenmaan-loma tästä »

.
.