Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Visbyn viikonloppumatkat, suorat lennot Helsingistä. Lennä ruusuiselle lomalle Visbyyn, Gotlantiin

Vietä ruusuinen kaupunkiloma Visbyssä (torstai-sunnuntai)

Pitkä viikonloppu Gotlannissa ruusujen saarella

Kesäinen Gotlanti on monipuolinen koko perheen lomasaari, jossa luonto ja historia ovat lähellä. Saarella kasvavat harvinaiset kämmekät ja villit orvokit. Keskiaikainen Visbyn kaupunki on Unescon maailmanperintökohde, jossa pienten talojen pihoilla kukkivat ruusut ja siellä sijaitsee myös kasvitieteellinen puutarha. Kaupungille antavat leimansa vanha kehämuuri, kiemurtelevat kadut sekä lukuisat vanhat talot ja kirkot.

Visby viikonloppulomat

Viikonloppumatkalla perjantaina ja lauantaina on koko päivä aikaa tutustua Visbyn ihastuttavaan kaupunkiin omaan tahtiin; rentoutua jossakin sen lukemattomista idyllisistä kahviloista tai käyskennellä ihastelemassa värikkäiden ostoskatujen tarjontaa.

Matkan hintaan sisältyy opastettu kiertokävely!
Lähtöpäivät: 1.8. ja 8.8.

Gotlannissa, sinun ei tarvitse matkustaa kauas nähdäksesi auringon nousun ja samana päivänä nähdä se sukeltavan mereen. Meri on aina lähellä. Tee tutustumismatka Gotlannissa lännestä itään, etelästä pohjoiseen. Visbyssä Gotlannissa löydät rantoja, merta, ruusuja, paljon ruusuja, historiallisia nähtävyyksiä ja moderneja ostoskeskuksia.

Varaa ruusuinen loma »