Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Ystävänpäivän lomatarjoukset. Lähde ystävänpäivänä romanttiselle kaupunkilomalle

Ystävänpäivän kaupunkilomatarjoukset

Lähde ystävänpäivänä romanttiselle kaupunkilomalle
Ota irtiotto arjesta ja vie kumppanisi kaupunkilomalle. Euroopan upeisiin kohteisiin matkustaa näppärästi viikonloppulomalle.

Ystavanpaivan-lomatarjoukset

Kaupunkiloma on romanttinen lahja kumppanille milloin tahansa! Tee oma hakusi tai katso hintaesimerkit ystävänpäivän viikonlopulle.

Tutustu kaikkiin kohteisiin ja varaa aikaa parisuhteelle »

Venetsia_kaupunkiloma_Kondoolikierros

Venetsia
Kanavia pitkin lipuvat gondolit, tunnelmalliset kujat ja upeat palatsit antavat loistavat puitteet romanttiselle lomalle. Autoton Venetsia kutsuu romanttisille kävelyille ihastelemaan kaupunkia.

Katso lento+hotelli -paketit Venetsiaan »

Pariisi_kaupunkiloma_Eifel-torni

Pariisi
Pariisi on parhaimmillaan Saint Valentin – rakkauden päivänä. Kuljeskele kaupungilla ja pitkin Seinen rantaa nauttien klassisen kaupunkikohteen tunnelmasta.

Katso lento+hotelli -paketit Pariisiin »

Rooma_kaupunkilomatarjoukset

Rooma
Roomassa on toinen toistaan romanttisempia kujia ja tunnelmallisia ravintoloita. Pimeällä kaupunki herää aivan uudenlaiseen loistoonsa. Etenkin Trastevereen kannattaa suunnata illalliselle.

Katso lento+hotelli -paketit Roomaan »

Raataloi_lomasi_itse

Räätälöi loma minne vain helposti
Onko kumppanisi unelmoinut kohteesta, jota ei matkanjärjestäjiltä löydy? Onko haaveissa rantaloma mutta lomapäiviä ei ole kuin muutama? Meiltä löydät niin lyhyet rantalomat kuin eksoottiset kohteet. Varaat luotettavalta varaussivustolta ja suomalaiselta matkanjärjestäjältä – turvallisesti ja helposti.

Hae matkainspiraatiota lyhyisiin rantalomiin, eksoottisiin kaukokohteisiin tai näppäriin viikonloppulomiin ja räätälöi juuri omanlainen loma!

Räätälöi lomasi minne ja milloin vain täältä »