Nettikauppakeskus Parhaat verkkokaupat Osta nettikaupasta Parhaat halvimmat tuotteet netistä

Kalustekauppa.com, täysin kotimainen verkkokauppa. Kalustekaupan tuotteilla on edullinen kuljetus koko maahan.

Kotimainen Kalustekauppa netissä

Kalustekauppa.com on täysin kotimainen verkkokauppa.

Kalustekauppa on toiminut kotimaan huonekalumarkkinoilla jo 20 vuoden ajan. Kalustekauppa on saanut Suomen Asiakastiedon myöntämän Suomen Vahvimmat yritykset- luokituksen 6 vuotena peräkkäin, vuosille 2007-2012.

Kalusteet yhdestä osoitteesta

Kalustekauppa avasi ensimmäisenä Suomessa täysin kotimaisena yrityksenä huonekaluja myyvän nettikaupan vuonna 2005. Nettikauppa julkaistiin nimellä Kalustekauppa.com.

Uunipuu, kotimaista muotoilua ja laatua

Kalustekauppa.comin valikoimissa on tällä hetkellä noin 4000 erilaista tuotetta. Suuri osa tuotteista on kotimaisia, koska yrityksessä arvostetaan tuotteiden kotimaista laatua ja kotimaisuuden tuomaa valikoimaa värien ja materiaalien osalta. Suomalaiset valmistajat vastaavat tuotteistaan ja varaosien tai saman sarjan muiden tuotteiden saaminen vielä vuosien päästä on enemmän kuin todennäköistä. Kalustekauppa myy paljon myös valikoituja ulkomaisia hyvälaatuisia tuotteita. Monista tuotteista on mahdollista saada myös erikoismittaisia versioita asiakkaan antamilla mitoilla.

Lastenkalusteet

Kalustekaupan tuotteilla on edullinen kuljetus koko maahan. Kuljetusmaksu on aina 19 euroa riippumatta kerralla tilattujen tuotteiden määrästä.

Sängyt, patjat ja parvisängyt

Nettikaupassa ovat myös monipuoliset maksutavat. Tuotteet voidaan maksaa perinteisten maksutapojen lisäksi laskulla tai osamaksulla tuotteiden toimituksen jälkeen. Maksuaikaa on mahdollista saada jopa 36 kuukautta.

Kalustekauppa.comiin »