Nettikauppakeskus Parhaat verkkokaupat Osta nettikaupasta Parhaat halvimmat tuotteet netistä

Osta yksi Crocs kenkäpari – saat toisen Crocs kenkäparin puoleen hintaan

Crocs kenkätarjous

Girls’ Keeley Petal Charm Sandal (lasten)

Girls’ Keeley Petal Charm Sandal

Girls’ Keeley Petal Charm Sandal (children’s) Suloiset, värikkäät ja mukavat – juuri sopivat jalkineet leppoisiin kesäpäiviin. Suloiset kukat ja herkulliset värit ovat pienten tyttöjen mieleen, ja vanhemmat puolestaan arvostavat jalkineiden mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä.

Hinta €29,95

.
Crocband™ LoPro Flip

Crocband™ LoPro Flip

Crocband™ LoPro Flip Etsitkö mahdollisimman selkeitä ja yksinkertaisia varvassandaaleja? Crocband™ LoPro -varvassandaalit ovat ulkonäöltään pelkistetyt ja todella mukavat jalassa.

Hinta €29,95

.
Kids’ Crocband™

Kids' Crocband™

Kids’ Crocband™ Retrolenkkarit ovat olleet jo pitkään liitetty itsensä ilmaisuun, itsenäisyyteen ja vapauteen. Crocband™yhdistää Crocs™-kenkien klassiseen ilmeeseen retrolenkkareiden nuorekasta ja optimistista henkeä. Hauska ja värikäs yhdistelmä retrohenkeä ja nykyaikaista populaarikulttuuria, joka istuu jokaiseen arkiasuun. Esitilaa pari Crocband™-kenkiä pienokaisellesi jo tänään!

Hinta €34,95

.
Men’s Crocs Norlin Slip-on

Men's Crocs Norlin Slip-on

Men’s Crocs Norlin Slip-on Rento slip-on-tyyli, joka sopii mainiosti vapaa-ajan viettoon kaupungilla. Kengät tarjoavat kangaspäällisen, kumitossujen inspiroiman vintage-tyylin ja täyden Crocs-mukavuuden. Olemme lisänneet mikrokuituvuorin jalkapetiin käyttömukavuuden lisäämiseksi. Nämä loaferit ovat hyvin kevyet ja helppo pukea päälle ja pois päältä joustavien sivusaumojensa ansiosta.

Hinta €49,95

.
Capri IV

Capri IV

Capri IV Crocs™ Capri IV, mukava ja tyylikäs sandaali, johon tulet ihastumaan. Naisille valmistettu Capri IV tarjoaa solakan jalkapedin yhdistettynä huippuluokkaiseen Crocs-sandaaliin. Kaksoispehmustettu jalkapeti takaa mukavan kengän koko kesäksi.

Hinta €44,95

.
Kids’ Duet Wave Clog

Kids’ Duet Wave Clog

Kids’ Duet Wave Clog Mukavien kenkien uusin aalto: Duet Wave on valmistettu kaksitiheysmateriaalista. Se tarkoittaa, että käytämme pehmeämpää Croslite™-materiaalia jalkapedissä ja päällisessä mukavuuden maksimoimiseksi, ja kestävämpää Croslite™-solumuovia ulkopohjassa kestävyyden lisäämiseksi. Käytämme lisäksi kaksoisinjektiomenetelmää, jotta voimme luoda mielenkiintoisia väriyhdistelmiä.

Hinta €39,95

.
Shayna Womens

Shayna Womens

Shayna Womens Crocs™ Shayna on upea muunnelma suositusta Crocs™ Mary Jane -kengästä! Tämä mukava kenkä on muotoilultaan Mary Jane -tyyppinen ja perinteisen kantaremmin sijaan siinä on kiinteä kantaremmi. Crocs™ Shayna -kenkä on mukava, innovatiivinen ja tyylikäs.

Hinta €34,95

.
Kids’ Electro II Clog

Kids’ Electro II Clog

Kids’ Electro II Clog Värikkäät ja mukavat lasten kengät. Leikkisät väriyhdistelmät tekevät Electro II -kengistä entistäkin hauskemmat. Nämä mukavat ja helppokäyttöiset jalkineet ovat niin lasten kuin aikuistenkin makuun.

Hinta €39,95

.
Suomen Crocs verkkokauppa »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.